Schoolbordverf Voorbeelden Ideeën en Tips

Schoolbordverf is een verfsoort waar je leuke en creatieve ideeën mee in de praktijk kunt brengen. Er zijn heel wat toepassingen denkbaar waarvoor je schoolbordverf kunt gebruiken. Op deze pagina vind je voorbeelden, ideeën en tips die de redactie heeft verzameld en die ter inspiratie kunnen dienen.

Voorbeelden en Ideeen van het toepassen van Schoolbordverf

Hieronder vind je voorbeelden, ideeën en tips van de toepassing en het gebruik van schoolbordverf op allerlei manieren in huis.

Maak een planbord op de muur

Verf een gedeelte van de muur bij de tafel en gebruik dit als planbord of mededelingenbord voor het hele gezin!

Schoolbordverf in de keuken

Alhoewel dit misschien een beetje een extreem voorbeeld is, kun je schoolbordverf op een leuke manier toepassen in de keuken. Bijvoorbeeld door een boodschappenlijstje op de muur te schrijven of zoals in dit voorbeeld: op de keukenkastjes te schrijven wat erin zit.

Schoolbordverf in de woonkamer

Als je een wand in de woonkamer verft met schoolbordverf kun je een prachtig effect verkrijgen zoals je goed kunt zien in dit voorbeeld.

  

Je kunt ook kiezen voor gekleurde schoolbordverf

Zwart is niet de enige kleur waarin schoolbordverf verkrijgbaar is! Door de verf te mengen is bijna elke kleur te maken. Hier zie je een mooi voorbeeld van een blauwe variant.

Schoolbordverf in de kinderkamer

Natuurlijk is de kinderkamer een voor de hand liggende plek om schoolbordverf te gebruiken. Je kunt er ook ook prachtige schilderingen mee maken zoals deze mooie boom.

Schoolbordverf op de achterkant van een kast

Als je een kast gebruikt waarvan de achterkant zichtbaar is, bijvoorbeeld als roomdivider, kan het leuk, praktisch en decoratief zijn als je deze verft met schoolbordverf.

Voorbeeld van schoolbordverf gebruiken in de werkkamer of studeerhoek
Aanbiedingen van Schoolbordverf
Bijna elk verfmerk heeft inmiddels schoolbordverf in het assortiment. Vaak in meerdere kleuren. Trouwens, als je de verf mengt kun je bijna elke kleur maken...

> lees verder

Gerelateerde Informatie