Tienerbed - Aanbiedingen Advies en Tips

Een kind dat de tienerleeftijd heeft bereikt, beschikt over het algemeen over een eigen mening en smaak. En dit geldt uiteraard ook voor het bed waarin een tiener 'wenst' te slapen! Om je een beetje op weg te helpen wat er zoal mogelijk is als je een tienerbed gaat kopen, is er door de redactie al wat voorwerk gedaan. Op deze pagina vind je advies, informatie en tips die je helpen bij de keuze van het juiste tienerbed. En om het nog wat gemakkelijker te maken, zijn er ook al wat aanbiedingen en voorbeelden van tienerbedden opgenomen.

TIP: Kies Tienerbed met Opbergruimte

Niet elke tienerkamer beschikt over heel veel ruimte. Daarom is het een goed idee om daar zo efficiënt mogelijk mee om te gaan. Als je kies voor een halfhoogslaper of een hoogslaper als tienerbed, levert dit extra leefruimte of opbergruimte op. En een prettige bijkomstigheid is dat je inmiddels een ruime selectie halfhoogslapers en hoogslapers hebt die er zo leuk en aantrekkelijk uitzien, dat de kans groot is dat je eigen tienerdochter of zoon er zelfs enthousiast over wordt.

Kajuitbed

Erg praktisch voor de tienerkamer is een kajuitbed. Onder en rondom het kajuit kunnen in lades en kastjes allerlei zaken opgeborgen worden. Het is zelfs mogelijk om een kajuitbed te kopen met in de onderste lade een logeerbed...

  lees verder

Slaapbank

Als je weinig ruimte hebt, kun je natuurlijk ook kiezen voor een slaapbank. Nadeel is wel dat deze elke avond opnieuw uitgeklapt moet worden. Maar daar staat tegenover dat je in de tienerkamer ook de beschikking krijgt over een lekkere bank...

  lees verder

Tienerbedden - Aanbiedingen en Voorbeelden

Tienerbed Texto

Gezien bij: Maxbedden
Type: Kinderbed texto
Afmetingen bed: L203,9 x B102 x H108 cm.
Matrasmaat: L200 x B90 cm.
Materiaal: MDF
Prijsklasse: € 200 - € 300

Niet elke tienerkamer is heel groot. Dus efficiënt omgaan met ruimte is geen overbodige luxe. Dit tienerbed biedt een aantal goede opbergplekken die ruimte besparen.

  meer informatie en aanbieding

Twijfelaar Alice

Gezien bij: Emob 4 Kids
Type: Twijfelaar Alice
Afmetingen: L204 x B128 x H87 cm.
Matrasmaat: L200 x B120 cm.
Materiaal: Gelakt MDF en spaanplaat
Prijsklasse: € 150 - € 300

Heb je voldoende ruimte in de tienerkamer dan is een twijfelaar een mooie oplossing. Een ruim bed geeft meer comfort. Deze twijfelaar is met de golvende versieringen en hoofd- en voetbord een mooie aanbieding voor de tienermeid.

Gestoffeerd Tienerbed

Gezien bij: Hippe Tantes
Type: Gestoffeerd Tienerbed
Matrasmaat: L200 x B90 / L200 x B140 cm.
Bijzonderheden: inclusief bedbodem en matras
Prijsklasse: € 250 - € 500

Dit antraciet grijs gestoffeerde bed is ideaal als tienerbed. Zowel als 1-persoonsbed en als twijfelaar te koop.

Stapelbed Feroe

Gezien bij: Eyoba
Merk: ...Kave
Type: Stapelbed Feroe
Matrasmaat bovenbed: L190 x B90 cm.
Matrasmaat ondebed: L190 x B140 cm.
Prijsklasse: € 250 - € 500

Een stapelbed waarvan het onderste bed in een bank kan worden omgetoverd.

Tienerbed Texto
Meer Informatie