Verhuizers - Informatie en Tips

Verhuizen is een vaak een behoorlijk zware en inspannende klus die goed gepland moet worden. Daarom is het geen vreemde gedachte op dit te laten doen door een professioneel verhuisbedrijf. Natuurlijk vergt dit wel enige investering. Maar daar staat dan tegenover dat je zelf wat minder werk te verzetten hebt.

TIP: Vraag een heldere en duidelijke verhuisofferte aan

Het is aan te bevelen om van tevoren een heldere en duidelijke verhuisofferte aan te vragen die geen kosten op nacalculatie bevat. Het komt voor dat verhuizers een heel lage prijs aanbieden. Maar in de kleine lettertjes staan er zaken die achteraf, op basis van nacalculatie, in rekening worden gebracht. Lees ook goed de voorwaarden door en kijk wat er vermeld wordt over verzekering, schade en dergelijke.

TIP: Laat een deel verhuizen om geld te besparen

Om kosten te besparen, kun je ervoor kiezen om een gedeelte van de inboedel te laten verhuizen door een verhuisbedrijf en de rest zelf te doen. Dit kan kosten besparen. Zeker als je alle kleinere zaken zelf verhuist. Die kosten vaak de meeste tijd.

TIP: Huur een Verhuislift

Vind je het inhuren van een verhuizer te duur en moet je veel de trap af en/of op sjouwen dan kan het handig zijn om een verhuislift te huren. Dit kan vanaf ongeveer € 75 per uur.

  meer informatie

Overzicht van Verhuisbedrijven

Via onderstaand overzicht vind je uitgebreide informatie over verhuizers en verhuisbedrijven. De gegevens zijn per provincie waar het verhuisbedrijf gevestigd is gerangschikt. Door op de link te klikken kom je uit op het provincie overzicht van verhuizers.