Verwarming Installeren en Vervangen - Advies en Informatie

Als de herfst aanbreekt wordt de verwarming langzaamaan weer in gebruik genomen. Als dan blijkt dat een onderdeel van de CV-installatie het niet meer doet is het belangrijk om dit snel op te lossen. Je wilt immers dat de verwarming het goed blijft doen gedurende de winterperiode. Op deze pagina vind je het overzicht van informatie die je de op de website kunt vinden over installeren, vervangen en onderhouden van verwarming en voorzieningen voor warm water.


Radiator vervangen (checklist)

Een radiator vervangen is een klus die u goed zelf kunt doen. Deze checklist loopt met u alle stappen door. Van de voorbereiding tot de afwerking aan toe.

  Lees verder

Radiator plaatsen

Een nieuwe radiator plaatsen is iets anders dan een radiator vervangen. Lees hier wat u het beste kunt doen bij het plaatsen van een nieuwe radiator.

  Lees verder

Boiler plaatsen

Een boiler zorgt ervoor dat u warm water heeft. Als deze kapot gaat, dan komen daar een aantal dingen bij kijken. Lees hier over de verschillende boilers en het plaatsen van een boiler.

  Lees verder

CV ketel vervangen

De gemiddelde leeftijd van een cv ketel is vijftien jaar. Het op tijd vervangen van uw oude ketel voorkomt problemen en daarmee ook kosten.

  Lees verder

CV-intallatie en radiatoren aftappen

Hoe kun je het beste je cv-installatie en radiatoren aftappen als dat een keer nodig is. Advies, uitleg en informatie over de stappen die je moet zetten om dit goed te doen...

  lees verder

CV installatie aanleggen

Een CV-installatie aanleggen is niet een klusje wat u even doet. Het is dan ook verstandig om de hulp in te schakelen van een installateur.

  Lees verder

Expansievat Vervangen

Een expansievat zorgt ervoor dat de druk in de ketel goed blijft. Het vervangen van een expansievat is geen heel moeilijke klus. Maar je moet wel aan een aantal zaken denken. In principe kun je het zelf doen als je een beetje handig bent. En je kunt zien hoe het gaat in de instructievideo...

  Lees verder

Verwarming en Warm Water Onderhoud - Advies en Tips

Meer Informatie