Woontrend 2014: Groen!

'Groen!' staat voor natuurlijk, robuust, duurzaam en eco. Er wordt in deze woonstijl gewerkt met veel robuuste materialen; metaal, hout, zink, glas, papier, vilt en kurk. Het liefst verweerd of hergebruikt. De kleuren binnen deze stijl zijn vooral koele en warme groentinten. Haal de natuur in huis met deze nieuwe woontrend. Van takken in een vaas tot houten schalen, hout blijft populair in het interieur. Vooral meubels gemaakt van sloophout of steigerhout zijn hip.

Zonne-energie

Zonne-energie opwekken kunt u zelf. De zon kan heel goed worden gebruikt om warmte en licht op te wekken. Zo kunt u zelf energie opwekken door zonnepanelen op het dak van uw woning te plaatsen. Zelfs in Nederland kan dit prima. Wilt u zonnepanelen plaatsen of meer informatie opvragen/ Bij Solarwijzer vergelijkt u diverse installateurs en krijgt u meer informatie m.b.t. zonne-energie en zonnepanelen.

  meer informatie »

Scandinavisch Wonen

Natuurlijke meubels, rendieren en (nep)bont zijn enkele elementen waardoor u zich gelijk waant in een blokhut in de ongerepte natuur van Scandinavië.

  lees verder »

Hout in huis

Hout past in elk interieur. Maar vooral oud hout geeft een prachtige robuuste en sfeervolle uitstraling aan het interieur. Laat u inspireren door onbewerkt en bewerkt hout.

  lees verder »

Eco Keuken

Ook in de keuken komt groen doen en duurzaamheid steeds meer opzetten. De Eco Keuken is mileuvriendelijk en biedt mogelijkheden om creatief om te gaan met materialen.

  lees verder

Bamboe Rolgordijnen

Bamboe is een prachtig sterk en bijzonder natuurproduct dat helemaal aansluit bij de Go Green woontrend. Rolgordijnen zijn in vele soorten en maten te krijgen in verschillende soorten bamboe.

  lees verder »

Groen

Van appeltjesgroen tot mosgroen.. De kleur van de natuur bij uitstek: Groen. Groen is in vele soorten te krijgen en er valt veel mee te combineren in het interieur. Laat u inspireren!

  lees verder »

Speksteenkachel

Sfeer, warmte en een bijzonder vlammenspel: dat haalt u in huis met een speksteenkachel van het natuurproduct speksteen. Een speksteenkachel is daardoor zowel energiezuinig als milieuvriendelijk.

  lees verder »

Duurzame decoratie

Duurzaam hout, duurzame dakbedekking, duurzaam wonen.. noem het maar op. Duurzame producten zijn hip, trendy en erg mooi! Bekijk de selectie die Woonwebsite.nl voor u maakte.

  lees verder »

Houten Wandbekleding

Een nieuwe trend is houten wandbekleding! Niet alleen heeft deze wandbekleding een natuurlijke charme, maar ook vele andere voordelen. Bekijk meer inspiratie voor hout op de muur op Woonwebsite.nl ...

  lees verder

Meer woontrends