Nieuwe Woontrends - Ideeën Tips en Voorbeelden

Welke ontwikkeling kun je waarnemen in het interieur en de tuin. Wat zijn de nieuwste en actuele woontrends die zichtbaar zijn? Welke kleuren, materialen en vormen gaan we gebruiken? En hoe gaan ons huis en onze tuin eruit zien in de komende jaren. Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwe woontrends. Je vind er nieuwe ideeën, tips en voorbeelden op het gebied van wonen, huis en tuin. Maar ook van de woontrends die ons in de afgelopen jaren hebben geïnspireerd en die vaak nog steeds actueel zijn.

Badkamertrends voor 2015

Comfort, ontspanning en wellness zijn de kernbegrippen bij de badkamertrends voor 2015. Een andere opvallende ontwikkeling die zich naar verwachting in 2015 zal doorzetten is de open badkamer waarbij de grenzen tussen badkamer en slaapkamer vervagen.

Hout in de Badkamer

Een natuurlijk materiaal als hout straalt op zichzelf al warmte uit. En in tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt is het prima toe te passen in de badkamer, mits de juiste houtsoorten worden gekozen en het hout op de goede manier is bewerkt...

  lees verder

Keukentrends 2015

Kleurtrends in 2015

Slaapkamertrends 2015