Woonkado's

Bent u op zoek naar een kado voor een verjaardag, bruiloft of voor iemand die geslaagd is? Er is zoveel keuze dat het moeilijk is om het juiste kado te vinden. Woonwebsite selecteerde een aantal mooie woonkado's in diverse categorieën. Zo vindt u hieronder keukenaccessoires, woondecoratie en bloempotten & plantenbakken voor binnen en buiten.

Direct online bestellen? Dat kan, want veel producten zijn direct beschikbaar bij partnerbedrijven van Woonwebsite.

Kookkado's

Een echte keukenprins of prinses? Dan is een cadeau voor het keuken altijd een passend cadeau! Van komische keukenschorten tot echte Italiaanse pastamachines...

  Bekijk de woonkadotips om te koken

Kraamkado's

Welk kersverse ouders vinden het nou niet leuk om een leuk woonkado te krijgen voor de schattige baby? Op Woonwebsite.nl vindt u leuke tips voor een leuk en origineel cadeau waar elk kind nog lang plezier van zal hebben ...

  Bekijk de woonkadotips voor kraamkado's

Sfeer kado's

Kussens, kaarsen, kandelaars en andere woonaccessoires zijn echte sfeermakers in huis. Het grootste voordeel is dat dergelijke woonkado's altijd leuk zijn en ook in te pakken zijn met een klein budget.

  Bekijk de woonkadotips voor sfeer in huis

Kado's voor Kinderen

Als een kind jarig is dan verwacht deze meestal speelgoed. Maar er is nog zoveel meer leuk om te geven en te krijgen, zoals woonkado's. Leuke, schattige en bijzondere woonkado's voor kinderen vindt u op Woonwebsite.

  Bekijk de woonkadotips voor kinderen

Kado's voor Mannen

Gereedschap? Een scheerset? Of toch liever iets voor in de keuken? Een typisch mannen kado is soms echt nog niet zo makkelijk te vinden. Op zoek naar dat ene kado? Woonwebsite selecteerde enkele aanbiedingen die u vaak online kunt bestellen.

  Bekijk de woonkadotips voor mannen

Kado's voor Vrouwen

Op zoek naar dat ene vrouwen kado dat u nergens kon vinden? Woonwebsite selecteerde de mooiste kado's. Van juwelenschotel tot theeset. Bekijk en bestel de aanbiedingen online.

  Bekijk de woonkadotips voor vrouwen

Kado's voor op Tafel

Wat dacht u van mooie woonkado's om lekker te kunnen tafelen? Mooi servies voor de uitzet of juist voor een gezellig sfeertje, meer informatie en aanbiedingen vindt u op Woonwebsite.

  Bekijk de woonkadotips voor op tafel

Kado's voor Valentijnsdag

Maak uw geliefde blij met mooie en romantische woonkado’s. Dat is weer wat anders dan een standaard bloementje op Valentijnsdag. Laat u inspireren op Woonwebsite ...

  Bekijk de woonkadotips voor Valentijnsdag

Kado's voor Moederdag

Moederdag: op de tweede zondag in mei is het weer zover! Het is tijd om alle moeders in het zonnetje te zetten. Dit kan met een ontbijtje op bed, een lieve kaart, bloemen, een leuk uitje. Maar ook een woonkado is altijd leuk voor moeder...

  Bekijk de woonkadotips voor Moederdag

Kado's voor Vaderdag

Vaderdag: op de derde zondag van juni is het weer zover! Het is tijd om alle vaders/schoonvader of opa's in het zonnetje te zetten. Dit kan met een ontbijtje op bed, een lieve kaart, bloemen, een leuk uitje... Maar ook een woonkado is altijd leuk voor vader.

  Meer informatie »

Andere cadeautips

Meer kadotips