Tuinslang Gardena Spiraalslang 10 meter Prijs Kopen

Tuinslang Gardena Spiraalslang 10 meter Prijs Kopen Logo Tuinslang Gardena Spiraalslang 10 meter Prijs Kopen Sfeerfoto (1) Tuinslang Gardena Spiraalslang 10 meter Prijs Kopen Sfeerfoto (2)

Tuinslang Gardena Spiraalslang 10 meter Prijs Kopen. Het grote voordeel van de tuinslang Gardena spiraalslang is dat deze niet opgerold hoeft te worden. Een bijzonder mechanisme zorgt ervoor dat je de tuinslag uit kunt trekken tot maximaal 10 meter en dat hij na gebruik weer automatisch terugveert. De tuinslang Gradena Spiraalslang wordt geleverd inclusief pistoolbroes, waterstop en koppelstukken.

TUINSLANG GARDENA SPIRAALSLANG 10 METER
- Merk: Gardena
- Model: Spiraalslag 10 meter
- Soort: tuinslang
- Lengte: 10 meter
- Kraanstukken: 3 stuks
- Pistoolbroes: ja
- Prijs: € 35 - € 40

De prijs van de tuinslang Gardena Spiraalslang 10 meter verschilt een beetje per webshop maar ligt niet ver van elkaar. Bij de laatste controle lag de prijs van de tuinslang tussen de de € 35 en € 40. Via de links kun je de tuinslang Gardena spiraalslang 10 meter prijs bij een aantal webshops bekijken.

IDEAAL VOOR OP BALKON EN DAKTERRAS
De Gardena spiraalslang is ideaal voor gebruik op het balkon en dakterras omdat de slang zich als het ware zelf opruimt. Maar natuurlijk ook in de tuin is de Gardena spiraalslang prima te gebruiken.

Datum

- Van: Maandag 19 Juni 2017
- Tot: Maandag 31 December 2018

Categorie:  Balkon, Gardena, Nieuw, Tuin, Tuingereedschap, Tuinslang, Zomer
Voor meer info
 
Aan de op deze pagina genoemde prijzen en informatie kunnen geen rechten ontleend worden.