Zonnebloemen Relief Schilderij Kopen Prijs

Zonnebloemen Relief Schilderij Kopen Prijs Logo Zonnebloemen Relief Schilderij Kopen Prijs Sfeerfoto (1) Zonnebloemen Relief Schilderij Kopen Prijs Sfeerfoto (2)

Zonnebloemen Relief Schilderij Kopen Prijs. Zonnebloemen zijn een geliefd onderwerp voor schilderijen. Denk maar eens aan de wereldberoemde schilderijen van zonnebloemen die Vincent van Gogh maakte. Uiteraard zijn deze schilderijen onbereikbaar en kun je hooguit een reproductie aan de muur hangen.

Maar als je van zonnebloemen houdt is er nu wel een bijzonder en uniek alternatief: een zonnebloemen reliëf schilderij. Reliefschilderijen hebben letterlijk diepte en zijn geboetseerd in een bijzonder soort klei. Het relief schilderij wordt gemaakt met vele tientallen verschillende kleine details die daarna handmatig door kunstenares Ilse Wijgergangs beschilderd worden. Nadat het zonnebloemen reliëf schilderij is gebakken wordt het ingelijst en kun je het aan de wand ophangen.

ZONNEBLOEMEN RELIËF SCHILDERIJ INFORMATIE
- Titel:
- Kunstenares: Ilse Wijgergangs
- Soort schilderij: reliëfschilderij
- Afmetingen:
- Prijs:
- Gecertificeerde echtheid: ja
- Bijzonderheden: uniek en handgemaakt

Datum

- Van: Maandag 10 Juli 2017
- Tot: Maandag 31 December 2018

Categorie:  Bloemen-Planten, Kunst, Nieuw, Reliefschilderij, Schilderij, Studentenkamer, Wanddecoratie, Woondecoratie, Zomer
Voor meer info
RELIEFSCHILDERIJ.NL
ilsedemi@hotmail.com
06-46591810
Bijpassende aanbiedingen
 
Aan de op deze pagina genoemde prijzen en informatie kunnen geen rechten ontleend worden.