Architect

Architect en Architectuur

Waarom een architect?

Bent u van plan een huis te laten bouwen of een grote verbouwing te laten uitvoeren? Dan heeft u vaak een architect nodig om een ontwerp en technische tekeningen te laten maken. Vooral voor het aanvragen van een bouwvergunning is het inschakelen van een architect handig. Dit omdat uzelf niet altijd weet heeft van bouwkundige vereisten en mogelijkheden.

Na overleg werkt de architect het idee uit en worden bouwtekeningen gemaakt. Vaak kunt u hierin zelf nog wijzigen aanbrengen, maar uitgegaan wordt dat de architect weet wat goed werkt en wat mogelijk is.

Soorten architecten

Naast de traditionele architect bestaan ook tuin- en interieurarchitecten. Deze beroepen houden zich bezig met de inrichting van een ruimte. Bij onderstaande bedrijven kunt u terecht voor meer informatie.
Maartje Kaper Architecte BNA
Werkzaam in een groot gedeelte van Gelderland en Arnhem staat Maartje Kaper voor krachtige architectuur, waarbij de opgave van de opdrachtgever centraal staat. De interesse ligt in de optimalisatie van de visuele, ruimtelijke en functionele omgeving, waarin alle wensen en eisen van de opgave geÔntegreerd zijn.

Uiteraard gaan de werkzaamheden verder dan een schetsontwerp. Ook bij bouwvergunning, -begeleiding en zelfs bij juridische procedures biedt Maartje Kaper Architecte BNA de helpende hand.Architect | Architect inhuren | Tekening | Informatie