Bijkeuken Aanbouwen - Advies Informatie en Offerte


Een bijkeuken aanbouwen voor extra ruimte

Wil je ook graag een aparte ruimte waar je de wasmachine, droger en extra koelkast en diepvriezer kwijt kunt? Het laten bouwen van een bijkeuken kan dan een geschikte oplossing zijn. Zo creëer je de ideale ruimte om spullen en apparaten op te ruimen die je liever niet direct in het zicht hebt staan. Vaak wordt een bijkeuken in de ruimte tussen de keuken en schuur in gemaakt. Bijkomend voordeel is dat je dan droog de schuur kunt bereiken als het regent. In ieder geval is het zo dat vrijwel altijd de bijkeuken in het verlengde van of aan de keuken wordt gebouwd.

Een bijkeuken geeft waardevermeerdering voor uw woning

Omdat je met het bouwen van een bijkeuken de totale oppervlakte van je woning vergroot, kun je erop rekenen dat dit voor een waardevermeerdering zorgt als je de woning gaat verkopen. Deze waardevermeerdering kan zelfs hoger zijn, dan de investering die de uitbreiding vergt. En dan is de verhoging van het woongenot nog niet eens meegenomen.

Wat kost het bouwen van een bijkeuken?

De kosten voor het aanbouwen van een bijkeuken zijn uiteraard sterk afhankelijk van je wensen, de grootte en de materialen waarmee gebouwd wordt. Nadat je hebt bepaald wat voor bijkeuken je wilt laten bouwen, kun je het beste meerdere offertes aanvragen bij vakkundige aannemers of bouwbedrijven. Zo krijg je echt inzicht in de kosten. Maar om een indicatie te geven, je kunt een bijkeuken laten bouwen vanaf zo'n € 10.000.

TIP: Zorg altijd voor goed gedetailleerd offertes waarin alle kosten zijn opgenomen. Geen open eindjes en meerwerk. Anders kan goedkoop, duurkoop worden!

Wat komt er allemaal kijken bij het aanbouwen van een bijkeuken?

Bij het maken van een aanbouw aan je woning komt heel wat kijken. En dat geldt uiteraard ook voor het maken van een bijkeuken. Naast financiele zaken en vergunningen, krijg je te maken met de keuze van de beste offerte en de aannemer of het bouwbedrijf die de klus gaat uitvoeren, het bouwproces en de oplevering. Om je te helpen en ervoor te zorgen dat er niets vergeten wordt, kun je gebruik maken van de gratis checklist en stappenplan aanbouw en uitbouw

Gerelateerde Informatie
- Aanbouwen en Uitbouwen Informatie Overzicht »

Bijkeuken Bouwen | Advies | Informatie | Offerte | Prijs

________________________________________________________________________________________________