Dakkapel Plaatsen


Een dakkapel plaatsen

Door een dakkapel te plaatsen, creëert u meer leefruimte. U kunt elke zolder omtoveren tot een extra slaap- of studeerkamer! Dakkapellen kunnen zelfs, indien technisch mogelijk, binnen één dag geplaatst worden.

U heeft de keuze uit prefab dakkapellen die kant en klaar 'op maat' bij u worden geplaatst, of dakkapellen die op uw dak in elkaar worden gezet. Het plaatsen van een prefab dakkapel zorgt vaak voor minder bouwoverlast en kunnen vanaf ca. € 3.500 geplaatst worden. De exacte prijs is natuurlijk wel afhankelijk van de afmetingen, de materialen (hout of kunststof) en de woning.

Een op maat gemaakt dakkapel kan vanaf ca. € 4.000 geplaatst worden, maar ook hierbij is de prijs onder voorbehoud. Het voordeel van een op maat gemaakt dakkapel is echter dat deze beter aansluit op de bouw van het huis en uw wensen.

Waar moet u op letten bij het plaatsen van een dakkapel?

Voor het plaatsen van een dakkapel aan de achterzijde van de woning is in de meeste gevallen geen bouwvergunning nodig. Aan de voorkant is de kans groot dat u wel een bouwvergunning voor een dakkapel nodig heeft. Bij het aanvragen van een bouwvergunning voor het laten plaatsen van een dakkapel heeft u technische bouwtekeningen van de dakkapel nodig. Zelfs als uw zonder vergunning aan de slag kan zijn deze nog steeds erg belangrijk.

Dakkapellen vergelijken

Dakkapellen zijn er in verschillende soorten en maten. Ze worden dan ook door diverse aanbieders aangeboden. Maar hoe weet u nu of u de juiste keuze maakt? De beste aanpak hierbij is om meerdere offertes aan te vragen en deze te vergelijken. Zo heeft u een goed overzicht van uw mogelijkheden!

Aanbiedingen en prijs voor het plaatsen van een dakkapel

Het plaatsen van een dakkapel is een klus die u beter aan professionals over kunt laten. Via onderstaand blokje kun je gratis en geheel vrijblijvend meerdere offertes aanvragen voor het plaatsen van een dakkapel.

Gerelateerde Informatie:

> Houten Dakkapel
> Dakkapel met Pannendak
Zoekwoorden: Dakkapel Plaatsen | Advies | Informatie | Offerte | Prijs | Tips
> Dakopbouw

________________________________________________________________________________________________