Deurmat op Maat


Een deurmat op maat tegen vuil en vocht

Vooral in de herfst en winter lopen we een hoop vocht en vuil naar binnen. Met een deurmat op maat wordt een groot deel hiervan al tegengehouden. Daarnaast kan een deurmat een bepaalde uitstraling hebben en dus ook de sfeer van uw entree of hal bepalen.

Waarom een deurmat op maat?

Deurmatten worden gemaakt in bepaalde afmetingen. Het kan dus voorkomen dat deze te groot of te klein is voor u. Bij een deurmat op maat kunt u zelf de afmetingen van de deurmat op maat bepalen. Er zijn 2 verschillende opties bij een deurmat op maat:
  • Deurmat op maat van een rol – hierbij staat de breedte vast en kunt u de lengte zelf aangeven.
  • Deurmat exact op maat – hierbij heeft u vaak ook de mogelijkheid om randen of oploopprofielen bij de deurmat op maat te bestellen.

Verschillende soorten deurmatten op maat

Deurmatten op maat komen in allerlei verschillende soorten en maten, zoals schoonloopmatten, kokosmatten en rubberen matten. Daarvan kunnen de meeste deurmatten op maat gemaakt worden, waardoor u nog ruim de keuze heeft.

Zoekt u een deurmat op maat?

Op zoek naar een deurmat op maat? Bij onderstaande bedrijven kunt u terecht voor een grote collectie deurmatten, waarvan een groot gedeelte ook op maat te verkrijgen is.


Gerelateerde onderwerpen
- Deurmatten - Overzicht en Aanbiedingen »
- Borstelmat - Aanbiedingen »
- Rubberen deurmat - Aanbiedingen »

Deurmatten | Deurmat op Maat | Informatie | Aanbiedingen