Keukenkasten - Advies Informatie en Tips

Wat maakt een keukenkast bijzonder?

In de keuken wordt veel opgeborgen. En dit moet zo effectief en efficiƫnt mogelijk gebeuren. Liefst zoveel mogelijk uit zicht. Maar je moet wel overal gemakkelijk bij kunnen. Daarom zijn er in de afgelopen decennia steeds meer keukenkasten ontwikkeld met innovatieve opbergsystemen, ladegeleiders, draaideuren en meer.

Innovatieve keukenkasten

Innovatie is een kernwoord bij keukenkasten tegenwoordig. Handige en effectieve oplossingen om uw keukenapparatuur, pannen, pannen, voorraden en kookgerei op te bergen kenmerken de moderne keukenkast. En deze oplossingen zijn er inmiddels niet alleen voor de duurdere en luxueuze keuken. Nee ook voor de iets beperktere beurs en de handige doe-het-zelver is het mogelijk om van dit soort moderne keukenkasten gebruik te maken.

De apothekerskast die gebruikt wordt in de moderne apotheek dient als inspiratie voor diepe kasten die in de keuken gebruikt worden. Vooral het systeem waarbij diepe lades op geleiders geheel uitgetrokken kunnen worden is een inspiratie geweest voor de moderne apothekerskast in de keuken. Door dit systeem is het mogelijk om diepe lades te maken die geheel uitgetrokken kunnen wordenApothekerskast in de Keuken
...lees verder >

Buffetkast
Alhoewel de buffetkast van oorsprong een plek heeft in de eetkamer of woonkamer, is de keuken een plek geworden waar dit soort kasten steeds vaker te vinden zijn. Zeker in woningen waar de grens tussen keuken, eetkamer en woonkamer vervaagt is, heeft de buffetkast door de decoratieve waarde vaak een prominente plek gevonden....lees verder >

Uittrekkasten voor de Keuken
Over het algemeen zijn keukenkasten vrij diep. En de spullen die achterin de kast zijn, kun je dan lastig pakken. Dit wordt een stuk eenvoudiger en praktischer als de kast wordt gemaakt met diepe lades die je met behulp van geleiders gemakkelijk kunt uitschuiven. Dit soort keukenkast wordt een uittrekkast of uitschuifkast genoemd.

Gerelateerde Informatie:
- Keukeninspiratie Overzicht

Keukenkasten | Gebruik Herkomst Informatie en Voorbeelden