Keukenkranen


Extra karakter met een mooie keukenkraan

Het meest gebruikte onderdeel van uw keuken? Juist, de keukenkraan. Bijzondere, mooie keukenkranen kunnen uw keuken helemaal afmaken. Natuurlijk is het mogelijk om te kiezen voor een standaard kraan, maar leuker is het om voor een bijzondere kraan te kiezen die echt bij uw inrichting past. Omdat er zoveel verschillende keukenkranen bestaan, zit er voor iedere keuken wel iets passends bij.

Verschillende soorten keukenkranen

De ideale keukenkraan heeft een goede mix wat betreft functie en design. In een kleine keuken ziet u vaak een eengreepskraan met strakke, duidelijke lijnen. Een tweegreeps keukenkraan echter, komt u vaak tegen in traditionele, nostalgische keukens. Naast de grepen bestaat er ook nog een verschil tussen kleuren, design en kranen met uitrekbare handdouches en kranen zonder uitrekbare handdouches. Vooral keukenmengkranen zijn momenteel erg populair vanwege de vele mogelijkheden die deze keukenkranen bieden.

Maar wat is nou zo'n elegante keukenkraan? Voor u hebben we een aantal aanbiedingen op een rij gezet van sfeervolle kranen die misschien wel goed in uw interieur passen!

Aanbiedingen van Keukenkranen

Keukenkraan Focus E²
De hoge uitloop kan 360 graden worden gedraaid, waardoor de Focus keukenmengkraan optimale bewegingsvrijheid biedt en het werken in de keuken prettiger maakt. Naar keuze kan de draaibaarheid van de uitloop worden ingesteld op 110, 150 of 360 graden. Meer informatie Focus E² keukenkraan »


PuraVida Keukenmengkraan
De PuraVida elektronische keukenmengkraan combineert een prikkelend design met vernieuwende digitale bediening. De greep kan naar keuze rondom de wasbak geplaatst worden. De PuraVida keukenkranen zijn verkrijgbaar in de oppervlakken rvs-look en chroom. Meer informatie PuraVida keukenmengkraan »

Keukenkranen Mizzo
De keukenkranen van het merk Mizzo zijn stijlvol en staan extra bijzonder in een moderne keuken. Maar ook voor de klassieke of landelijke keuken heeft Mizzo een oplossing in de vorm van een kraan met antiek-look. Meer informatie en aanbiedingen van de Mizzo keukenkranen »Grote afbeelding: Hansgrohe

Aanbiedingen keukenkranen

Bent u op zoek naar een keukenkraan? Neem een kijkje bij onderstaande aanbieders en laat u inspireren...

Keukenkranen | Keukenkraan | Informatie | Aanbieding