Natuurstenen MuurWat is een Natuurstenen muur

We zien het steeds vaker in het interieur: een mooie muur van natuursteen als alternatief voor behang of saus. Of het nou in de woonkamer of de slaapkamer is, natuursteen staat altijd prachtig en geeft net dat beetje extra sfeer in een woning. Bovendien is natuursteen in vele kleuren en structuren te krijgen, waardoor er altijd een soort gevonden kan worden die precies bij het interieur past.

Natuurstenen muur maken

Hoe maakt u een muur met natuursteen in uw woning? Metselen! Maar ook voor niet-ervaren klussers is er een manier om gemakkelijk een eigen natuurstenen muur te maken! Namelijk met handige steenstrips. Deze strips zijn licht in gewicht door de combinatie van sfeervolle natuursteen en licht hulpmateriaal. De strips zijn met lijm of kit op alle soorten wanden te bevestigen. Daarnaast zijn ze gemakkelijk op maat te maken waardoor de steenstrips van natuursteen netjes aansluiten op bijvoorbeeld een kozijn.

Soorten Natuurstenen muur

Een natuurstenenen muur is in vele varianten verkrijgbaar. Ook steenstrips zijn in talloze structuren en kleuren te koop, waardoor er een enorme keuze ontstaat. Elke echte steen heeft zijn eigen structuur en eigen kleur; zijn eigen karakter. Kiest u voor kalksteen, kiezelsteen, baksteen, mozaïeksteen of gehouwen stenen? Kijk eens rond bij een aanbieder van natuursteen en laat u inspireren!

Beeld: TotalStone

Gerelateerde Onderwerpen

- Natuursteen Vloer Soorten
- Muur Plafond en Wand Informatie Overzicht
- Natuurstenen tegels
- Natuurstenen werkblad

Natuurstenen muur | Natuursteen | Muur | Wand | Decoratie