Plafond Spuiten


Plafond Spuiten met Spuitpleister

Is uw plafond niet helemaal meer wit en wilt u weer een blinkend helder en schoon plafond? Maar u heeft geen zin om uw plafond zelf te witten. Dan is het laten spuiten van uw plafond een van de voordeligste manieren om dit te doen.

Kosten en tijdsbestek

Als de oppervlakte van uw plafond niet groter is dan 45 m² (dat is de gemiddelde kamer) kan dit al met een klein budget. Het is verstandig om voor het spijtwerk uw vloer en muren goed af te plakken of af te schermen. Een goed spuitbedrijf doet dit trouwens voor u. Alles kan normaal gesproken klaar zijn binnen een dag.

Helaas voor de rokers onder ons, wordt het plafond ernstig verontreinigd door nicotine-aanslag. Mocht dit het geval zijn, dan moeten er veel meer werkzaamheden verricht worden om tot een goed resultaat te komen. Deze werkzaamheden duren meestal zo'n twee dagen en brengen extra kosten met zich mee.

Plafond spuiten door een vakman

Zoekt u een professional? Zij zijn namelijk specialisten op hun vakgebied en weten als geen ander welke werkzaamheden er nodig zijn om uw plafond weer witter dan wit te krijgen.

Bijpassende Informatie en Advies

- Plafond Informatie Overzicht
- Pleister en Stucwerk Informatie Overzicht
- Plafond Verven
- Stukadoors en Spuitbedrijven Overzicht Adressen

Plafons Spuiten | Advies | Informatie | Kosten | Prijs

___________________________________________________________________________________________________________