Stukadoor en Stukadoorswerk


Stukadoorswerk Advies en Informatie

Heeft u wel eens zelf geprobeerd stukadoorswerk te verrichten. Dan heeft u zeer waarschijnlijk aan den lijve ondervonden dat dit specialistenwerk is. Een hele uitdaging dus om uw muren glad en egaal te krijgen. Stucwerk dat op een professionele en vakkundige wijze is toegevoegd zorgt voor waardevermeerdering van uw woning bij verkoop.

Prijs van een Stukadoor

Maar natuurlijk kunt u ook een professional inhuren. De Woonwebsite heeft de prijzen in de markt geinventariseerd en komt op basis van het onderzoek op de volgende richtprijzen voor de uitvoering van spachtelputz.

De indicatieve prijzen, waaraan geen rechten ontleend kunnen worden, betreffen het handmatig aanbrengen van spachtelpoets naturel:
- Woonkamer tot 45 m2 vloeroppervlak - € 1.500,- (in. BTW)
- Slaapkamer tot 30 m2 vloeroppervlak - € 1.000,- (in. BTW)

Uiteraard kunnen ook alle kleuren, vormen, sierwerk en pleisterwerk geleverd worden. De prijs hiervan zal uiteraard hoger zijn.

Veel verschillende soorten pleiser- en stucwerk

Er zijn een groot aantal soorten pleister- en stucwerk mogelijk. Deze hebben allemaal een andere kwaliteit en uitstraling. Daarbij is het ene materiaal veel eenvoudiger aan te brengen als het andere. Via onderstaande link vindt u meer informatie over de verschillende soorten en mogelijkheden van stucwerk en pleisterwerk.
Meer soorten van Pleisterwerk en Stucwerk »

Onderhoud aan het stucwerk

Ook stucwerk kan ouderdomsverschijnselen vertonen. Voor gepaste onderhoudswerkzaamheden is het belangrijk om een professionele vakman in te huren. De verschillende aanbieders helpen u graag een handje.

Gerelateerde Informatie

- Granol Informatie »
- Muur Plafond en Wand Informatie Overzicht »
- Stucwerk Badkamer
- Stukadoorsbedrijven Overzicht Adressen en Informatie »

Zoekwoorden: Stukadoor en Stukadoorswerk Advies Informatie Prijs
___________________________________________________________________________________________________________