Vacumeermachine


Wat is een vacumeermachine en waarvoor gebruik je het?

Met behulp van een vacumeermachine kun je etenswaren langer bewaren. Dat wil zeggen: je kunt de verpakking waarin je de etenswaren wilt bewaren, vacuüm zuigen. Dit zorgt voor een langere houdbaarheid omdat schimmels en bacteriën minder kans krijgen tot ontwikkeling te komen als je de producten snel invriest. Ook kan het handig zijn tijdens het koken om een vacumeermachine te gebruiken. Voor bepaalde gerechten kun je producten zoals bijvoorbeeld vis, sommige groenten en vlees beter gevacumeerd koken omdat dan de smaak en structuur beter tot hun recht komen.

Wat kost een vacummermachine en waar kun je aanbiedingen vinden?

De goedkoopste oplossing is te kiezen voor een sealer. Met hitte worden dan plastic zakjes luchtdicht afgesloten. Maar de inhoud wordt dan niet echt vacuüm gezogen. Een sealer kun je voor ruim onder de honderd euro kopen en bij aanbiedingen kun echt scherpe prijzen vinden. Kies je een echte vacumeermachine, dan moet je wel bereid zijn wat meer te betalen. Prijzen van redelijk tot goede vacumeermachines starten zo rond de € 250. Kies je voor een professionele vacumeermachine dan moet je toch al snel denken aan een bedrag van boven de € 750.
...vacumeermachines voor de horeca en professional >

Gerelateerde Informatie:
> Keukenapparatuur - Informatie Overzicht

Trefwoorden: Vacumeermachine | Vacuüm Machine | Aanbiedingen | Advies | Gebruiken | Informatie | Uitleg
_______________________________________________________________________________________________________________________