Vlooien Bestrijden


Vlooien in huis

Vlooien in huis zijn geen pretje. Aangezien honden en katten een aantrekkelijke 'prooi' zijn voor de vlo hebben veel eigenaren van huisdieren ervaring met de gevolgen van een vlooienplaag. De meest voorkomende vlo, van de vlooien in huis, is de kattenvlo. Deze vrij grote bruingekleurde vlo bespringt trouwens even graag honden en zelfs de mens.

Waarom vlooien in huis bestrijden?

Vlooien leggen dagelijks vele tientallen minuscule eitjes. Deze eitjes vallen van de vacht van het huisdier af en dus komen deze toekomstige vlooien in huis op de grond of in meubels terecht. Na enkele dagen ontwikkelen zich uit deze eitjes larven die zich in donkere plekjes als naden en kieren terugtrekken. Deze larven ontpoppen zich met name bij warm weer tot vlooien in huis. Larven kunnen tot vele maanden overleven!

Vlooien in huis bestrijden

Vlooien in huis voorkomen is beter dan vlooien in huis bestrijden. Heeft u huisdieren? Controleer de dieren dan regelmatig op vlooien. Na het borstelen kunt u met een vlooienkam eventuele vlooien uitkammen. Daarnaast is het verstandig om extra vaak te stofzuigen om vlooien in huis te voorkomen, en uw meubels grondig te reinigen.

Hulp nodig bij vlooien in huis bestrijden?

Heeft u last van een vlooienplaag? Zorg altijd dat u een goed product kiest waarmee u vlooien in huis bestrijden kunt. Kunt u de plaag zelf niet tegengaan? Schakel dan hulp in! Bij onderstaande partnerbedrijven kunt u terecht voor meer informatie en advies over vlooien in huis.


Vlooien in Huis | Ongedierte | Vlooien in Huis Bestrijden en Voorkomen | Advies | Informatie | Tips