Wesco Baseboy Prullenbakken


De klassieke pedaalemmer van Wesco

Het is een van de meest gebruikte producten in de keuken: de prullenbak. Een must is dus dat het ontwerp praktisch is, maar daarnaast wordt de prullenbak ook steeds meer gezien als designitem. De Wesco Baseboy slaagt in beide.

De prullenbak is voorzien van een goed afsluitend deksel, waardoor nare geurtjes in huis worden voorkomen. Het stevige voetstuk geeft verder de nodige stevigheid en stabiliteit. Het robuuste pedaal mechanisme zorgt ervoor dat uw handen vrij tijdens het openen van de prullenbak. Zo kunt u op een hygiƫnische manier afval weggooien.

Ook de buitenkant mag er wezen. De verschillende kleuren en de retro-look zorgen ervoor dat de Wesco Baseboy een stijlobject is in elk interieur!

Een prullenbak voor elk interieur

Er zijn tegenwoordig genoeg kleuren en vormen om een stijlvolle prullenbak te kiezen die prima past bij uw interieur. Zo is de Baseboy verkrijgbaar in een tiental kleuren en verschillende afmetingen. Toch liever een ander retro ontwerp? Wesco heeft de keuze uit meerdere prullenbakken met retro-look.Wesco prullenbak in uw huis?

Wilt u ook graag een Wesco prullenbak die helmaal past bij de stijl van uw keuken of een andere ruimte in huis? Dat kan. Ze zijn er voor ieder interieur. Online kunt u meer informatie vinden over deze bijzondere prullenbakken. Laat u inspireren...

Afbeeldingen: Fonq.nl

Prullenbakken | Wesco | Baseboy | 8 Liter | 20 Liter | Aanbiedingen