Wesco Kickmaster Prullenbakken

De prullenbak met een kick

Het Duitse familiebedrijf Wesco combineert kwaliteit, design en functionaliteit op klassieke wijze. Het is daardoor geen wonder dat de Kickmaster van Wesco zowel een vleugje high tech, modern en retro bezit.

De kogelvormige Kickmaster prullenbak is voorzien van een brandveilige, staalverzinkte binnenemmer en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ook is de Kickmaster zowel beschikbaar in hoge kwaliteit poeder gecoat staal of roestvrij staal. Ook is de Kickmaster verkrijgbaar in verschillende literuitvoeringen.

U heeft met deze prullenbak uw handen vrij doordat de kleppen bovenop geruisloos open schuiven. Ideaal als u hygiƫnisch en in stilte afval weg wilt gooien.

Meerdere uitvoeringen van de Kickmaster

Wesco heeft verschillende uitvoeringen van de Kickmaster ontworpen. Voor wie meer of minder literinhoud wenst of een klassieke retro-look. Er bestaat een Kickmaster voor elke ruimte! Vooral in knalkleuren vormt deze prullenbak een echt eyecatcher in uw interieur.Een Wesco prullenbak in uw huis?

Wilt u ook graag een Wesco prullenbak die helmaal past bij de stijl van uw keuken of een andere ruimte in huis? Dat kan. Ze zijn er voor ieder interieur. Online kunt u meer informatie vinden over deze bijzondere prullenbakken. Laat u inspireren...

Prullenbakken | Wesco | Kickmaster| Kickmaster Classic | Aanbiedingen

Afbeeldingen: Fonq.nl