Cursus Lichaamsbewustzijn voor Ruiters

Cursus Lichaamsbewustzijn voor Ruiters Logo Cursus Lichaamsbewustzijn voor Ruiters Sfeerfoto (1) Cursus Lichaamsbewustzijn voor Ruiters Sfeerfoto (2)

In de Cursus Lichaamsbewustzijn voor Ruiters leer je bewust omgaan met je lijf en ademhaling en de effecten die dit heeft bij de omgang met paarden en het paardrijden. Als je jouw lijf op een goede manier kunt ontspannen en aanspannen, verbetert dat jouw communicatie met je paard. Hoe subtieler jij kunt zijn, hoe minder je je paard verstoort en des te meer ontspannen wordt de omgang.

WAT HOUDT DE CURSUS LICHAAMSBEWUSTZIJN VOOR RUITERS IN?
De cursus lichaamsbewustzijn voor ruiters bestaat uit vijf bijeenkomsten van twee uur. Tijdens de cursus wordt aandacht besteed aan het verbeteren van je eigen core stability, het ontspannen van het middenrif, ruimte en ontspanning creëren in het bekkengebied en de basis van alles: de ademhaling. Er wordt gebruik gemaakt van ervarende oefeningen en fysieke oefeningen en de ademhaling loopt er als een rode draad door heen. Daarnaast zal de adem ook apart aandacht krijgen.

Datum

- Datum: Donderdag 2 Februari 2017

Cursus Lichaamsbewustzijn voor Ruiters Locatie en Toegang
Centrum de Linde
Bilthoven
Utrecht, Nederland
Entree:  Betaalde toegang
Categorie:  Cursus, Dieren, Paarden, Vrouwen, Workshop, Zingeving
Voor meer info
DATA INFORMATIE EN AANMELDEN >
jolien@paardenfeest.com
06-53240214
Deel dit evenement
evenement logo    Bekijk meer evenementen »
evenement aanmelden    Meld zelf een evenement aan »
 
Aan de op deze pagina genoemde prijzen en informatie kunnen geen rechten ontleend worden.