Bedwantsen Bestrijden Informatie Advies TipsWat is een bedwants? Hoe herken je een bedwants?

Bedwantsen bestrijden. De bedwants is een klein insect van zo'n 5 tot 6 millimeter lang. Ze hebben een roodbruine tot bruine kleur. Ze hebben twee kleine 'flapjes' achter het halsschild. Op het achterlijf zijn haren aanwezig, waardoor de bedwants gestreept lijkt. Bedwantsen of hun eitjes komen terecht in koffers, kleding of meubilair van hotels en hostels en worden zo mee naar huis genomen.

Waarom bedwantsen bestrijden?

De bedwants leeft in en rond het bed en of dat nog niet erg genoeg is: hij leeft van bloed van onder andere de mens. De steekwondjes die bedwantsen veroorzaken hebben veel weg van muggenbulten, namelijk kleine, jeukende, rode bultjes. Reden genoeg dus om deze bedwantsen te bestrijden!

In Europa komt de bedwants niet veel voor. De afgelopen jaren zijn er wel een paar in verschillende hotels geconstateerd. Een andere reden waarom bedwantsen bestrijden noodzakelijk is, is dat ze zich snel verspreiden. Bedwantsen bestrijden is niet makkelijk, ze zijn moeilijk te behandelen, met als resultaat een snelle groei in het aantal bedwantsbesmettingen.

Hoe kun je bedwantsen bestrijden? Informatie Advies Tips

Heb je bedwantsen in huis? De meest effectieve methode om bedwantsente bestrijden is het laten verhitten van het gehele huis tot een temperatuur van 65 graden door een gespecialiseerd bedrijf. Bedwantsen bestrijden kan ook door middel van professionele insecticiden. Laat je in ieder geval altijd adviseren door een professioneel bedrijf voor een optimale en grondige reiniging!

Bijpassende Informatie en Advies
- Ongedierte Bestrijden Informatie Overzicht ยป

Zoekwoorden: Bedwantsen Bestrijden Informatie Advies Tips Voorkomen van Bedwantsen in Huis
________________________________________________________________________________________________