Design Keuken


Moderne design keukens

Een design keuken kan de parel van uw huis vormen. Luxe, comfort en aandacht voor detail is wat u krijgt wanneer u een design keuken aanschaft. Deze keuken vraag om een redelijk hoog budget, maar wanneer u hoge eisen stelt aan uw keuken is dit het meer dan waard.

Eigenschappen van de design keuken

Een design keuken kenmerkt zich door een strakke, functionele inrichting met oog voor details. Licht en ruimte bepalen de inrichting van uw design keuken.

De overheersende kleuren zijn veelal primair; wit, grijs en zwart, maar steeds vaker komen ook lichtere kleuren voor, en worden er materialen gebruikt zoals hout en metaal.

Veel elementen in de design keuken, zoals bergruimte, koelkasten en de afwasmachine, zijn onopvallend en op functionele wijze ingericht. De design keuken komt qua inrichting en gebruiksmogelijkheden dicht in de buurt van de professionele restaurant keuken.

Afwerking: een design aanrechtblad van beton

Een design keuken valt of staat met de afwerking. Een betonnen aanrechtblad kan net de finishing touch zijn die uw design keuken nodig heeft. Een betonnen aanrechtblad combineert functionaliteit met een robuuste uitstraling die niet mag ontbreken in uw design keuken!


Design Keukens op maat

Weet u precies wat u wilt, heeft u specifieke eisen, of iets bijzonders in gedachte voor uw eigen design keuken? Bij RestyleXL kunt u uw droomkeuken geheel op maat laten maken. Of u nu een strakke design keuken in gedachte heeft, of een trendy sloophouten keuken. Wat u ook kiest, uw keuken wordt samen met u geheel naar wens gemaakt.


Aanbiedingen van Design Keukens

Wenst u een design keuken? Van moderne tot natuurlijke stijlen, een keuken kunt u helemaal naar smaak aanschaffen. Bekijk de mogelijkheden via onderstaande link(s) en laat u inspireren ...


Gerelateerde onderwerpen
- Overzicht Keukenstijlen »
- Greeploze Keuken »
- RVS Keuken »
- Moderne Keuken »
- Zwarte Keuken »

Keukens | Design Keuken | Informatie | Aanbieding