Deze drie klusjesmannen wil je onder de snelknop hebben
Er zijn gebreken en klusjes in huis die vallen onder de categorie ‘vervelend’, maar er zijn ook klusjes en ongevallen waar direct actie bij nodig is. In dat laatste geval heb je geen zin om te wachten totdat je een goed iemand hebt gevonden, je wilt gewoon zéker weten dat je een topper in zijn soort hebt zodat het probleem snel is opgelost. Welke klusjesmannen je onder de snelknop wilt hebben? Lees snel verder.

Goed verstopt

Zeker in oude huizen zoals grachtenpanden is het een veelvoorkomend probleem; verstopping van de riolering. Een vreselijk scenario wat voor erg veel troep kan zorgen. Het is dan ook aan te raden om altijd iemand achter de hand te hebben die dit snel voor je kan oplossen. In een oude stad zoals Amsterdam is het dan ook slim om de Omntstoppingsdienst Amsterdam te noteren. Een betrouwbare partner bij al je ontstoppingen, ook voor het afvoer ontstoppen in Amsterdam kun je ze bellen!

Goed gelekt

Een lekkage is ook iets wat altijd onverwacht komt, maar erg vervelend kan zijn. Een lekkende kraan is tot daar aan toe, maar water uit een bovenleiding dat langs de muur naar beneden loopt is wel even een ander verhaal. Vraag dan ook snel in je kennissenkring rond of zij een loodgieter hebben die ook daadwerkelijk opneemt en snel komt wanneer het water jou (letterlijk) tot aan de lippen staat. Kijk niet op een tientje meer of minder, wanneer je dit laat lopen ga je alleen maar in de toekomst nog meer kosten hebben.

Goed op slot

Natuurlijk is het fijn en veilig wanneer je huis goed beveiligd is. Het is iets minder fijn wanneer dit zo goed is, dat je je eigen slot niet meer open krijgt. Of het nu een afgebroken sleutel in een oud slot is, of dat je jezelf hebt buitengesloten doordat de deur achter je dicht is gevallen, in alle gevallen is het super vervelend. Een betrouwbare slotenmaker is dan ook een must om in je telefoon te hebben. Zeker omdat dit niet de branche is waar altijd zeer betrouwbare types in rondlopen. Dus is je deur té goed op slot gegaan? Bel dan je betrouwbare slotenmaker.

Kortom, better safe than sorry is hier wel van toepassing. Zorg dat je bovenstaande mensen in je telefoon hebt en liever ook al kent. Dan kun je snel schakelen wanneer dit nodig is en hoef je niet in paniek op zoek naar iemand die het voor je op gaat lossen. De kans dat je dan niet bij de beste in zijn of haar soort uitkomt, is dan namelijk levensgroot.

Bijpassende tips en informatie
- Bouwen en verbouwen

________________________________________________________________________________________________