Hoe kun je je keuken indelen om een exclusieve uitstraling te creëren?
Ga je verhuizen? Ben je net verhuisd? Of is het in je huidige woning tijd voor een nieuwe keuken en ga je verbouwen? Wij helpen je graag een stukje op weg! De keuken is een plek van samenkomen. Lekker met het gezin, de hele familie, kennissen of vrienden. Om urenlang te tafelen, spelletjes te spelen, 's ochtends met een kop koffie de krant te lezen, kortom: in de keuken wordt geleefd. Heeft jouw woning een strak en modern interieur? Dan hoort daar ook een strakke hoogglans keuken bij. Maar hoe kun je jouw keuken indelen om een exclusieve uitstraling te creëren?

Het uitzoeken van een nieuwe keuken

Daar begint het mee. Zie jij door de bomen het bos niet meer door alle mogelijkheden? Dat kunnen wij ons maar al te goed voorstellen. Een keuken kopen is ook niet iets dat je normaliter vaak doet. De keuken gaat als het goed is jaren mee, dus het is belangrijk dat je een keuken uitzoekt die niet alleen praktisch in gebruik is, maar waar je ook niet snel op uitgekeken raakt. Geen idee waar je moet beginnen? Laat je dan persoonlijk adviseren. Keuken kopen bij Mandemakers. ? Dan krijg je alle tips die je nodig hebt bij het uitzoeken van je nieuwe keuken. Op zoek naar een strakke, moderne keuken? Keukens met greeploze deurtjes en lades passen ontzettend goed bij een keuken met exclusieve uitstraling. Zie jij jezelf al helemaal zitten aan je eigen robuuste kookeiland met marmerlook werkblad? Chique!

Een luxe keuken: het oog wil ook wat

We geven je graag wat ins en outs over de meest exclusieve keukens, waar jouw designhart waarschijnlijk sneller van gaat kloppen. Exclusieve keukens van de top merken SieMatic en Barletti zijn erg populair, maar ook met de Mandemakers Collectie zit je goed als je op zoek bent naar een kwalitatieve luxe keuken. Design keukens staan bekend om hun moderne uiterlijk en luxe keukenapparatuur. De uitstraling van een designkeuken is vaak anders dan van andere keukens, het zijn ontwerpen die opvallen. Een ander groot voordeel van een exclusieve keuken is het tijdloze karakter. Ook in een designkeuken zien we een onderdeel terugkomen dat we momenteel in veel keukens zien: een zitgedeelte met luxe barkrukken. Aan een kookeiland, aan het aanrecht of aan een blad tegen de wand van de keuken. Het voordeel? Zo kun je echt gezellig samen kokkerellen: de kok hard aan het werk in de keuken, en de kritische metgezel op de barkruk met een glaasje wijn.

Bijpassende tips en ideeën
- Keuken ideeën en inspiratie

________________________________________________________________________________________________