Houten Wandpanelen - Ideeën Voorbeelden en Aanbiedingen


Wat kun je doen met houten wandpanelen? Ideeën en voorbeelden

Houten wandpanelen hebben uiteraard een decoratieve waarde. Zeker in het landelijke interieur kan een mooi en handgesneden houten wandpaneel een sfeervolle toevoeging zijn. Maar ook in het moderne interieur kunnen houten wandpanelen een mooie toevoeging zijn. En naast wanddecoratie zijn er ook andere manieren waarop je houten wandpanelen kunt gebruiken in je woning. Hieronder vind je een aantal ideeën, tips en voorbeelden van hoe je een houten wandpaneel praktisch kunt toepassen en tegelijkertijd de decoratieve waarde tot zijn recht kan laten komen.
  • Gebruik één of meerdere houten wandpanelen als wanddecoratie. Dit kan zowel in het landelijke als moderne interieur een mooie toevoeging zijn.
  • Bevestig een aantal houten wandpanelen aan het plafond en gebruik ze als een originele roomdivider.
  • Een houten wandpaneel kun je ook in een frame plaatsen of bevestigingen aan de muur. Op deze manier creëer je ook een mooie roomdivider
Houten wandpanelen als wanddecoratie

Dit is uiteraard de functie waarvoor houten wandpanelen bedoeld zijn. Natuurlijk kun je ervoor kiezen om één houten wandpaneel aan de muur te hangen als blikvanger. Maar waarom kies je er niet voor om er een aantal op te hangen waarmee je een soort van patroon vormt. Dit is ook een leuk en opvallend accent in een modern interieur. Je kunt ervoor kiezen om op zoek te gaan naar oude en misschien zelfs antieke wandpanelen. Maar als alternatief kun je er ook voor kiezen om nieuwe houten wandpanelen te kopen. Voordeel is dat je zoektocht een stuk korter zal duren en de prijs van de houten wandpanelen waarschijnlijk een stuk lager is.
...houten wandpanelen - aanbiedingen en voorbeelden >

Gebruik houten wandpanelen als roomdivider

Het is natuurlijk niet strikt noodzakelijk om een houten wandpaneel aan de muur te hangen. Bijvoorbeeld kun je houten wandpanelen heel goed gebruiken om er een roomdivider van te maken. Dit kun je doen door een aantal houten wandpanelen aan het plafond te bevestigingen. Maar wat je ook kunt doen, is de wandschermen aan elkaar monteren of in een frame plaatsen en er op die manier een soort van kamerscherm van maken.

Gerelateerde Informatie:
> Scheidingswand - Advies en Informatie Overzicht

Trefwoorden: Houten Wandpanelen | Aanbiedingen | Advies | Gebruiken | Ideeën | Tips | Toepassingen | Voorbeelden
________________________________________________________________________________________________