Keukendeurtjes Opknappen - Advies Ideeën Prijs en VoorbeeldenKeukendeurtjes Opknappen! Waarom zou je het doen?

Als je bent uitgekeken op je huidige keuken of je hebt een ander huis gekocht en de keuken is niet helemaal jouw smaak, dan ontstaat al snel het idee om een nieuwe keuken te laten plaatsen. Echter, de prijs van een nieuwe keuken kan aanzienlijk zijn. En als je geen budget hiervoor hebt of simpelweg het geld niet aan een nieuwe keuken wilt uitgeven, dan is het een goed alternatief om de keukendeurtjes op te knappen. Waarom? De keukendeurtjes en ladefrontjes bepalen voor een groot gedeelte het aanzien van de keuken. Geef je de keukendeurtjes een ander aanzien en laat je ze renoveren of knap je ze zelf op, dan geeft dit al snel het idee van een totaal nieuwe keuken. Alleen voor een prijs die maar een fractie is van een nieuwe keuken. Op deze pagina vind je advies, ideeën en voorbeelden van manieren waarop je de keuken kunt opknappen.

Hoe kun je de keukendeurtjes opknappen? Advies, ideeën en voorbeelden

Onderstaand vind je een aantal voorbeelden van manieren om ladefrontjes en keukendeurtjes op te knappen. Sommige ervan zijn, als je een beetje handig bent, prima zelf te doen. Maar er zijn ook oplossingen voor het opknappen van keukendeurtjes die je beter kun uitbesteden.

Keukendeurtjes schilderen. Goedkoop en eenvoudig

Zijn de deurtjes en ladefrontjes nog behoorlijk in tact en hebben ze nauwelijks beschadigingen, dan is de goedkoopste manier om ze op te knappen door ze te schilderen in een andere kleur of in een combinatie van kleuren.
...uitgebreide informatie en tips >

Keukendeurtjes laten spuiten voor een mooi en egaal resultaat

Een goed alternatief voor het zelf verven van de frontjes en deurtjes is om deze te laten spuiten bij een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is. Natuurlijk is het wat duurder dan het zelf schilderen. Maar als het goed en vakkundig spuitwerk is dan krijg je de deurtjes echt terug als nieuw en zijn ze voorzien van een mooie en egale nieuwe verflaag.
...meer informatie en advies >

Keukendeurtjes vervangen om de keuken echt een ander aanzien te geven

Laat het beschermfolie van de deurtjes en fronten los? Hebben ze veel beschadigingen of een stijl die totaal niet past bij jouw smaak en is de rest van de keuken nog wel in een prima staat? Dan is het een goede optie om nieuwe deurtjes en frontjes te laten plaatsten. De prijs hiervoor ligt uiteraard veel lager dan voor het kopen van een nieuwe keuken. Maar het eindresultaat kan een nieuwe keuken wel evenaren.

Keukendeurtjes Behangen. Een origineel en leuk alternatief

Behang is verkrijgbaar is een groot aantal dessins en kleuren. Als je de keuken een ander aanzien wilt geven, kun je prima behang gebruiken om een ander aanzien te krijgen. Een goed voorbeeld is om sommige deurpaneeltjes te behangen. Een eenvoudige en goedkope manier de keuken te renoveren. Zeker als je dit bijvoorbeeld doet in combinatie met het behangen van andere delen van de keuken.
...kast behangen meer ideeën en voorbeelden >


Met Tafelzeil een goedkoop en vrolijk accent geven aan de keuken

Een alternatief voor behang en in prijs vergelijkbaar, of zelfs nog goedkoper, is tafelzeil. Misschien niet het eerste waar je aan denkt in de keuken maar heeft een aantal voordelen:
- De lage prijs.
- Het is verkrijgbaar in vele kleuren en dessins.
- Tafelzeil is gemakkelijk schoon te maken en beschermt de keuken goed.
- Je kunt er beschadigingen onder wegwerken.
...tafelzeil aanbiedingen en voorbeelden >

Keukendeurtjes Afhangen en Afstellen - Instructie Video
Gerelateerde Informatie:
> Keuken Opknappen - Advies Ideeën en Tips
> Keukenverbouwing - Checklist

Trefwoorden: Keukendeurtjes Opknappen en Renoveren | Advies | Ideeën | Informatie | Prijs | Tips | Voorbeelden
________________________________________________________________________________________________