Marmer Wand Wandtegels Prijs Advies Mogelijkheden VoorbeeldenMarmer Wand Maken met Wandtegels

Veel mensen zijn wel bekend met de mogelijkheid om een mooie natuursteen vloer te maken met behulp van marmer. Wat echter een heel bijzonder effect kan geven is om de marmer vloertegels op een deel van de muur of wand te laten doorlopen. Bij heel veel soorten marmer is het goed mogelijk om dit te doen. Je zou er zelfs ook nog voor kunnen kiezen om het patroon waarin de tegels worden gelegd door te laten lopen op de muur.

Het natuurlijke marmer geeft de muur een uniek uiterlijk

Marmer is een natuurlijk product. Het bijzondere hiervan is dan geen enkele plaats die gebruikt worden om marmer tegels van te maken het zelfde patroon heeft. Doordat het patroon van het marmer elke keer anders ,is krijgt de wand een uniek uiterlijk. Elke muur die je bekleedt met natuursteen is daarom uniek en je vindt er nergens anders een tweede van. Een ander voordeel is dat het eenvoudig en goed schoon te maken is en bijna een leven lang kan meegaan.

Marmer Wandpanelen in Open Boek Stijl. Stijlvol en Uniek

Een heel bijzondere en stijlvolle manier is gebruik te maken van wandpanelen in de zogenaamde Open Deur Stijl, ook wel bekend met de Franse naam Livre Ouvert. Door de panelen op een bijzondere manier met elkaar te combineren ontstaat er een mooi, sfeervol en stijlvol patroon die een verrijking kunnen zijn voor elk interieur

Hoe Kun je Marmer Muurtegels Aanbrengen?

In onderstaande, helaas Engelse, instructie video kun je zien hoe je op een handige en goede manier marmer wandtegels kun aanbrengen. Als je handig bent is het een klus die je zelf kunt doen. Maar het vergt wel degelijk enige vakkundigheid om dit goed te doen.


Wat is Prijs de van Marmer Wandtegels?

Zo in het algemeen is het heel moeilijk om te zeggen wat de prijs is van marmer wandtegels. De kosten waarmee je rekening moet houden zijn sterk afhankelijk van het oppervlakte van de muur, het soort marmer dat gebruikt wordt en of je de werkzaamheden zelf doet of laat uitvoeren. Wat wel goed is om te weten is dat marmer niet echt een heel goedkoop materiaal is. Om inzicht te krijgen in de mogelijkheden en prijs van een wand van marmer, kun je het beste een bezoek brengen aan een goede en professionele showroom waar men gespecialiseerd is in Natuursteen.

Natuursteen Showrooms Bezoeken

- Venlo (provincie Limburg) Nibo Stone >
- Vianen (provincie Utrecht) Nibo Stone >

Gerelateerde Informatie:
- Marmer Vloer Advies en Informatie >
- Natuursteen Informatie Overzicht >

Zoekwoorden: Marmer Wand | Marmer Wandtegels | Advies | Mogelijkheden | Prijs | Voorbeelden
________________________________________________________________________________________________