Spanplafond


Wat is een spanplafond en wat zijn de voordelen?

Een mooie en relatief nieuwe manier om een strak plafond te krijgen, is het laten plaatsen van een spanplafond. Een spanplafond wordt gemaakt van een zeer strak gespannen doek, een elastisch soort kunststof, dat op een frame wordt gespannen en tegen het bestaande plafond wordt geplaatst. Het voordeel van een spanplafond is dat het over bestaande, beschadigde en lelijke plafonds kan worden geplaatst zonder dat de beschadigingen hoeven te worden hersteld.

Veelkleurige Spanplafonds

Spanplafonds zijn in een groot aantal kleuren en dessins leverbaar. In de plafonds kunnen spots en soms andere verlichting geplaatst worden. De meeste spanplafonds worden in een dag geplaatst. Er zijn verschillende systemen spanplafonds en een flink aantal verschillende merken.

Spanplafond plaatsen is vakwerk

Het plaatsen van een spanplafond is specialistisch werk dat u het beste aan een vakbekwaam bedrijf kunt overlaten. Dit begint al bij het goed inmeten van het oppervlakte, maar ook het aanbrengen vergt kennis van zaken en vakkundigheid.

Wat zijn de kosten van een spanplafond?

De prijs is lastig in te schatten. Eén zekerheid: u bent niet voor een paar honder euro klaar. Het is vakwerk en elke klus is anders. Daarom is de enige manier om een inzicht in de prijs te krijgen, een aantal goede offertes bij vakbedrijven op te vragen.

Gerelateerde Informatie
- Plafond Informatie OverzichtSpanplafond | Kosten en Voordelen | Advies en Informatie