Spinnen Bestrijden in Huis Advies Tips InformatieHoe spinnen in huis bestrijden? Advies Tips en Informatie

Spinnen Bestrijden in Huis Advies Tips Informatie. We hebben er allemaal wel eens last van: spinnen! Je vind ze op zolder, in de kelder, achter plinten of op het plafond. Spinnen zijn trouwens over het algemeen nuttig. Ze vangen vervelende insecten als muggen en vliegen.

Spinnen verschuilen zich vaak op plekken waar je met de stofzuiger of de voorjaarsschoonmaak niet bij komt. Schrik niet: een schoon huis bevat ongeveer 1500 spinnen. In de maanden juni en september heb je de trouwens meeste kans op spinnenoverlast.

Spinnen bestrijden en voorkomen

Een spinvrij huis bestaat niet, maar er zijn wel maatregelen waarmee je spinnen bestrijden kunt, of, nog beter overlast door spinnen kunt voorkomen.
  • Spinnen bestrijden begint met een schoon en fris huis;
  • Verwijder spinnenwebben en maak de plek extra goed schoon;
  • Vul holle ruimtes en gaten in de woning, zo voorkomt u dat spinnen zich kunnen huivesten;
  • U kunt ook spinnen bestrijden op een diervriendelijke manier: vang hem en laat hem buiten vrij;
  • U kunt ook voor speciale apparaten en producten kiezen om de spinnen te bestrijden.
Hoe kun je spinnen zoveel mogelijk weghouden?

Spinnen bestrijden begint met hun voedsel weghouden. Ze zijn gek op insecten, dus laat geen ramen open staan terwijl het licht aan staat; zo voorkom je dat er muggen binnen komen.

Verschoon regelmatig de vuilnisbak en houd de favoriete spinnenhoekjes schoon. Is een plek moeilijk schoon te houden door bijvoorbeeld te kleine kieren? Zet dan een bakje azijn en water op die plek. Spinnen vermijden over het algemeen deze plek dan.

LET OP! Wees niet te radicaal met spinnen bestrijden. Ze vangen namelijk andere ongedierte die je liever niet in huis hebt. Een spin is geen vijand, maar een hulp bij het bestrijden van bijvoorbeeld muggen, vliegen en fruitvliegjes.


Bijpassende Informatie en Advies
- Vliegen Bestrijden »
- Ongedierte Bestrijden Overzicht »

Zoekwoorden: Spinnen Bestrijden in Huis Advies Tips Informatie
________________________________________________________________________________________________