Teflon Tape Aanbrengen Tips Uitleg Aanbiedingen Prijs


Hoe kun je teflon tape aanbrengen? Tips Uitleg

Teflon Tape Aanbrengen. Hieronder wordt in stappen uitgelegd hoe je het beste teflon tape kunt aanbrengen als dat noodzakelijk is.
  • Kijk tegen de opening van de pijp aan en wikkel de teflon tape rechtsom.
  • Het is belangrijk dat je de teflon tape goed aantrekt, zodat de tape een beetje uitrekt en in de schroefdraad komt.
  • Begin steeds rechts en breng de teflon tape overlappend aan. Minimaal 3 en maximaal 5 lagen.
  • Ben je klaar met draaien? Knip de tape dan vooral niet af, maar scheur deze af door eraan te trekken. De tape trekt zich dan wat vaster om de schroefdraad heen.
  • Draai vervolgens de verbinding vast; eerst met de hand en vervolgens met een sleutel. Het is van belang dat met de laatste draai de kraan precies goed staat. Terugdraaien kan de tape namelijk beschadigen.
  • Moet je de kraan toch terugdraaien? Begin dan opnieuw met het aanbrengen van de tape om er zeker van te zijn dat de leiding water- of gasdicht is.
Let op: Als je met teflon tape aan de gang gaat, laat geen teflon tape voor de doorlaat van de opening komen! Als dit wel het geval is kun je problemen krijgen in de leidingen.

Wat is teflon tape? Uitleg en Informatie teflon tape aanbregen

Teflon tape is een dunne, elastische kunststofband. Teflon tape wordt gebruikt voor het afdichten van cv-, water- en gasleidingen met een metalen of kunststof schroefdraad. Vroeger werd hiervoor henneptouw gebruikt, maar sinds de jaren '80 is teflon onmisbaar voor loodgieters en huiseigenaren.

Teflon tape is verkrijgbaar in verschillende breedtes en diktes. Bekijk dus vooral goed welke tape je nodig hebt voor de juiste afdichting, voordat je begint met aanbrengen.

Teflon Tape Aanbrengen. Instructie Video met Tips en Uitleg

Heb je de uitleg gelezen en is het nog niet helemaal duidelijk? Of wil je voor de zekerheid zien hoe je teflon tape moet aanbrengen? Bekijk dan onderstaande instructievideo waarin onder andere wordt getoond hoe je teflon tape moet aanbrengen.Teflon Tape Aanbiedingen. Waar kun je Teflon Tape Kopen en wat is de prijs?

Teflon tape is natuurlijk te koop in alle bouwmarkten. Daarnaast kun je telfon tape ook in online webshops kopen. Wel komen er dan verzenkosten bij. Dus als je de tape online wil kopen kun je dit het beste doen in combinatie met andere bouwmaterialen of door een grote hoeveelheid in een keer aan te schaffen. In het blauwe vlak kun je een aantal online aanbiedingen van teflon tape vinden. De prijs van een rolletje tape start bij ongeveer vijf Euro. Op deze pagina kun je een aantal teflon tape aanbiedingen vinden. In dit geval kun je het teflon tape online bestellen en heb je het de volgende dag in huis.

Bijpassende Informatie en Aanbiedingen
> Hoe plaats je een wastafel?
> Hoe kun je een wastafel ontstoppen?
> Wat is de goede hoogte voor een wastafel?

Zoekwoorden: Teflon Tape Aanbrengen Tips Uitleg Aanbiedingen Prijs
________________________________________________________________________________________________