Tussenwanden

Tussenwand plaatsen?

Door gebruik te maken van tussenwanden kunt u een ruimte efficiënter indelen. Zo kunt u van 1 grote ruimte 2 kamers maken: bijv. een woon- en slaapkamer. Maar ook wanneer u een grote woonkamer heeft en deze ruimte anders wilt benutten kan het plaatsen van een tussenwand uitkomst bieden.

Door middel van een tussenwand maakt u relatief eenvoudig een scheidingswand. Bent u een beetje handig? Dan is het mogelijk om binnen één avond een grote ruimte om te toveren tot 2 'nieuwe' kamers.

Heeft u een lelijke en/of beschadigde plek op uw muur? Dan kunt u een voorzetwand (of tussenwand) gebruiken om deze plek uit het zicht te onttrekken, door deze wand ervoor te plaatsen.

Een ruimte laten opsplitsen?

Heeft u grote ruimtes in huis? En wilt u deze efficiënter gebruiken? Maak dan gebruik van tussenwanden om deze ruimtes op te splitsen. Bent u niet handig genoeg om een dergelijke wand zelf te plaatsen? Schakel dan een bedrijf in die u helpt en adviseert bij het plaatsen van een tussenwand.

Een wandkast als tussenmuur

Wilt u niet een gehele tussenmuur in de kamer, maar wel de ruimte opsplitsen? Kies dan voor een wandkast of roomdivider. Door deze meubels tegen de muur op de gewenste plek te zetten, kunt u heel gemakkelijk de illusie wekken van een opgesplitste ruimte. Ook ideaal voor in een studio of éénkamerappartement. U kunt dan deze geïmproviseerde tussenwand gebruiken om een scheiding te maken tussen kook-, woon- en slaapgedeelte.

Gerelateerde Informatie
> Scheidingswand van Gipsplaten Maken
> Separatiewand Plaatsen Meer Informatie
> Voorzetwanden Meer Informatie

Tussenwanden| Plaatsen | Scheidingswand | Wanden | Informatie