De gangWat is een gang?

Een gang is een ruimte waar u doorheen kunt lopen om naar een andere kamer of ruimte te komen. Een gang is vaak vergelijkbaar met een hal, al wordt een hal vaker gebruikt om grotere ruimten weer te geven. Wanneer u bij een bedrijf gaat solliciteren dan wacht u niet in de gang, maar bijvoorbeeld in de ontvangsthal.

Gebruik van de gang

Een gang wordt vaak, net zoals een hal, gebruikt om schoenen neer te zetten en jassen op te hangen. In een huis bevinden zich vaak meerdere, kleine gangen. Op de eerste verdieping loopt vaak een kleine 'gang', ofwel overloop, die de slaapkamers en badkamer met elkaar verbinden en een doorgang creëert tussen de verschillende ruimten.

Inrichten van de gang

Een gang kunt u vaak op leuke manier inrichten. In de gang op de begane grond bevindt zich vaak een kapstok en een mooie grote spiegel. Op de tweede verdieping kun u er een persoonlijke tintje aangeven door fotolijstjes op te hangen. De functie blijft hiermee beperkt tot een doorloopruimte, welke snel rommelig, klein en smal oogt. Met een paar trucs krijgt u een functionele gang waar u stil kunt staan.
Finishing touch voor uw gang?

Bent u op zoek naar een leuke kapstok of mooie spiegel om uw gang helemaal af te maken? Er is voor ieder interieur en iedere stijl wat verkrijgbaar. U kunt een kapstok of spiegel eenvoudig online bestellen. Laat u inspireren!

Meer informatie
- Meer informatie over het inrichten van de gang »
- Meer informatie over schoenenrekken »

Afbeeldingen: kapstok.nl

- Meer informatie over kapstokaanbiedingen »
- Meer informatie over staande kapstokken »
Ruimtes | Gang | Informatie | Idee | Aanbiedingen