Zilvervisjes Bestrijden Voorkomen Advies Tips InformatieWaarom zilvervisjes bestrijden?

Zilvervisjes bestrijden. Het zilvervisje wordt ook wel suikergast genoemd, is tussen de 7 en 12 millimeter lang en heeft zilverkleurige schubben. Je kunt het zilvervisje herkennen aan zijn lange antennes en twee uitstekende staartdraden aan zijn achterlijfje.

De zilvervisjes kunnen ziekmakende bacteriën overbrengen of allergische reacties veroorzaken. Natuurlijk heeft lang niet iedereen hier last van. Maar het kan een belangrijke reden zijn om zilvervisjes te bestrijden. Zilvervisjes kunnen zich snel voortplanten. Dat is dan ook een andere reden om er snel bij te zijn met de bestrijding.

Zilvervisjes komen vooral voor in vochtige, donkere, en goed geisoleerde ruimtes, zoals badkamer en toilet. Maar ook in de keuken en ruimte voor de wasmachine kun je ze aantreffen. Zilvervisjes voeden zich met zetmeel­houdende producten, zoals behangstijfsel of etensresten.

Hoe kun zilvervisjes bestrijden in huis? Advies Tips en Informatie

Je kun zilvervisjes bestrijden met een zilvervisjesspray. Dit is een spuitbus en is een gemakkelijk vorm van zilvervisjes bestrijden. Het middel kan eenvoudig worden aangebracht op plaatsen waar de zilvervisjes vaak worden aangetroffen en blijft enkele weken actief werkzaam. Nadeel is wel dat het meestal een chemisch bestrijdingsmiddel betreft. Nog beter is om te voorkomen dat je overlast van zilvervisjes krijgt.Hoe kun je zilvervisjes voorkomen? Advies Tips en Uitleg

Omdat zilvervisje zich snel voortplanten, is op tijd bestrijden belangrijk. Er zijn een aantal maatregelen die je kunt nemen om een plaag te voorkomen en om zilvervisjes te bestrijden:
  • Controleer je boeken en schilderijen geregeld: zilvervisjes tasten deze aan.
  • Zilvervisjes verdwijnen als je de woning goed ventileert en de temperatuur onder 22 graden Celsius houdt. De insecten houden namelijk van een warme, enigszins broeierige omgeving.
  • Ventileer voldoende. Zilvervisjes gaan dood als de luchtvochtigheid lager dan vijftig procent of

Hulp nodig bij zilvervisjes bestrijden in huis?

Heb je er alles aan gedaan om zelf zilvervisjes te bestrijden, maar krijg je ze toch ze niet weg, of blijven ze terug komen? Dan kun je het beste een professioneel bedrijf inhuren dat gespecialiseerd is in de bestrijding van zilvervisjes. Controleer vooraf wel goed of het bedrijf ook echt goed is en vraag bij meerdere bedrijven een prijsopgave aan zodat je ook echt weet dat je de juiste prijs betaalt.

Bijpassende Informatie en Advies
- Ongedierte Bestrijden Informatie Overzicht »
- Vlooien Bestrijden Informatie Aanbiedingen »

Zoekwoorden: Zilvervisjes Bestrijden Voorkomen Advies Tips Informatie Uitleg Bestrijding van Zilvervisjes
________________________________________________________________________________________________