Creëer een verlengstuk van je interieur
Wil je jouw interieur naadloos laten aansluiten op je tuin? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden de ultieme integratie tussen binnen en buiten, waardoor je kunt genieten van een harmonieuze leefruimte die zowel stijlvol als functioneel is. Wat wel belangrijk is, is dat je wel rekening houdt met de weersomstandigheden waar je buiten mee te maken hebt en binnen niet. Zo kun je binnen prima renovlies behangen, maar zal je voor de schutting of het hout van je overkapping wat anders moeten verzinnen. Wat we daarom ook vaak zien, is dat er wordt gekozen voor een beits, zodat ook in de wintermaanden het hout mooi blijft.

Creëer een verlengstuk van je interieur

Met onze expertise kunnen wij helpen bij het creëren van een verlengstuk van je interieur naar buiten toe. Of je nu een moderne of klassieke stijl hebt, wij hebben de kennis en ervaring om jouw wensen te vertalen naar een uniek ontwerp dat perfect past bij jouw smaak. Het leuke aan de buitenruimte is, dat je helemaal vrij bent om te bepalen hoe je deze inricht. Zo kan het heel goed zijn dat je thuis een muur hebt met dunpleister en deze hebt voorzien van een kleurtje, terwijl je het buiten het liefst allemaal neutraal houdt. Bepaal dus voor jezelf wat je mooi vindt en zorg ervoor dat je het volledig naar eigen smaak inricht.

De voordelen van een naadloze integratie

Het hebben van een naadloze integratie tussen binnen en buiten biedt tal van voordelen. Ten eerste vergroot het de leefruimte, waardoor je meer ruimte hebt om te ontspannen en te genieten van het buitenleven. Daarnaast zorgt het voor natuurlijke lichtinval, wat een positief effect heeft op zowel de optisch ogende grootte van de ruimte, als je eigen gemoedstoestand. Wil je het helemaal goed aanpakken, dan is er een hele verbouwing nodig om bijvoorbeeld een mooie overkapping of serre te laten plaatsen, zodat je hier ook in de wat koudere maanden van het jaar heerlijk kunt vertoeven.

Praktische oplossingen

Om ervoor te zorgen dat binnen en buiten naadloos in elkaar overlopen, is er wel het één en ander nodig. Met alleen een overkapping ben je er natuurlijk nog niet. Zorg er dus ook voor dat je de stijl die binnen hebt, ook deels doortrekt naar buiten. Heb je nu niet voldoende ruimte om alle spullen op te bergen, dan biedt een opslagcontainer bij huis uitkomst. Je zit er namelijk niet op te wachten dat je tijdens de zomermaanden tegen allerlei rotzooi zit aan te kijken, terwijl je heerlijk onder je overkapping aan het genieten bent van de zon.

Maak van je tuin een verlengstuk van je interieur

Het naadloos laten overlopen van je huis naar de tuin is en blijft voor velen een droom. Daar waar de meesten het idee hebben dat dit gepaard gaat met enorme kosten, valt dit in de praktijk reuze mee. Wat namelijk vooral belangrijk is, is dat je ervoor zorgt dat het geheel bij elkaar betrokken wordt. Een eenvoudig voorbeeld is de plek waar je je tuinset neerzet. Stel dat je deze helemaal achterin de tuin zet, dan is het ook logisch dat het veel meer voelt als afzonderlijke ruimtes. Dus laat je creativiteit de vrije loop en ga aan de slag!

________________________________________________________________________________________________