Altrex Trappen

Overzicht van Informatie
Altrex Cromato 2 treden

Klussen in en rondom het huis worden op een veilige en comfortabele manier geklaard met de trappen van Altrex. De Altrex Cromato met twee treden heeft antislip treden en kan een gewicht dragan tot 150 kilogram. Hij is gemaakt van verchroomd staal.

Altrex Cromato 3 treden +

Het Cromato-model is een aanwinst voor elk huishouden. De Cromato+ heeft net dat beetje extra wat in sommige gevallen nodig is. Zo heeft dit model een extra hoge beugel en is hij uiterst stabiel.

Altrex Double Decker 3 treden

Met de Altrex Double Decker klaart u alle klusjes in en rondom het huis met gemak! Deze veelzijdige trap is d huishoudtrap voor intensief gebruik. Door de dubbele treden uit te klappen ontstaat er een tweede platvorm voor extra ruimte. Belastbaar tot 150 kg.

Altrex Double Decker 4 treden

De grote broer van de 3-treden uitvoering is eveneens voorzien van een uitklapbaar, tweede platvorm. De robuuste Double Decker is gemaakt van aluminium. Wordt geleverd met accesoires, waaronder een emmerhaak en een schroevenbakje.

Altrex Giant 2 treden

Met deze kleine krachtpaster heeft u een goede hulp in huis. De Altrex Giant is vervaardigd uit aluminium, erg licht van gewicht en neemt bovendien weing opbergruimte in beslag. Zoals alle modellen van Altrex zeer veilig in gebruik.

Altrex Vouwladder Varitex

Als u op zoek bent naar een echt veelzijdige ladders dan is de Varitex vouwladder echt iets voor u! Waneer u het platform er bij besteld kunt u de ladder ook gebruiken als steiger. Hij is te belasten tot 150 kg en heeft 5 jaar gabrieksgarantie.

Altrex Nederland Hoofdkantoor