Dierenbehang Aanbiedingen Tips Ideeën Voorbeelden

Dierenbehang Aanbiedingen Tips Ideeën Voorbeelden . Fleur elke kamer op met mooi dierenbehang. Van vrolijk gekleurde olifanten en giraffen tot honden en paarden. Natuurlijk is dierenbehang heel erg leuk in de babykamer of kinderkamer. Maar wat dacht je van een origineel dierenbehang in de slaapkamer of werkkamer/ Of zelfs in de woonkamer waar je bijvoorbeeld met dierenbehang een bijzonder accent kunt geven door een deel van een muur ermee te behangen. Ter inspiratie vind je op de pagina dierenbehang aanbiedingen inspiratie ideeën voorbeelden en tips. Veel van de dierenbehang aanbiedingen zijn ook te vinden in webshops. De links op de pagina verwijzen naar uitgebreide informatie tips en dieren behang aanbiedingen.

Dierenbehang Dikkertje Dap

- Merk: KEK Amsterdam
- Model: Behang Dikkertje Dap
- Tekening: Fiep Westendorp
- Soort behang: fotobehang
- Afmetingen: H280 x B243,5 cm (5 banen)
- Prijs: € 200 - € 225

Geef de kinderkamer een coole twist met dit prachtige fotobehang Dikkertje Dap van KEK Amsterdam met een tekening van Fiep Westendorp en naar het liedje van Annie M.G. Schmidt . Het fotobehang bestaat uit één rol vliesbehang waar de illustratie op meerdere behangbanen is geprint.

  meer informatie en aanbieding

Dierenbehang Vogelhuisjes

- Merk: Studio Ditte
- Soort behang: Vliebehang
- Afmetingen: B 48,5 x L 600 cm (2 rollen behang)
- Prijs: € 125 - € 150

Het Studio Ditte behang Vogelhuisjes is gemaakt van hoge kwaliteit vliesbehang. Vliesbehang is kenmerkend doordat het heel sterk is, vrijwel nooit scheurt, het is makkelijk afneembaar, vlekt niet en is ook weer gemakkelijk te verwijderen. Je kunt het vliesbehang heel makkelijk zelf op de muur aanbrengen, zelfs behangtafels zijn overbodig.

  meer informatie en aanbieding

Fotobehang Dino

- Mark Animal Pitctures
- Model: Dino Behang
- Soort behang: Fotobehang
- Afmetingen: H232 x B158 cm.

Leuk Fotobehang Dino, voor de echte Dino liefhebber. Met dit fotobehang breng je direct sfeer in de kinderkamer. Het fotobehang Dino wordt geleverd inclusief lijm en bestaat uit twee delen.

  meer informatie en aanbieding

Dierenbehang Pinguin en Walvis

- Merk: Esthex
- Model: Behang Pinguïn
- Afmetingen rol: L10 meter x B52 cm.
- Materiaal: papier
- Prijs: € 100 - € 125 per rol

Geniet mee van hun avonturen vanuit je eigen kamer met dit prachtige Esthex dieren behang met vrolijke pinguïns en walvissen en aan de muur! De behangrol heeft een lengte van 10 meter.

  meer informatie en aanbieding

Muurstickers als Alternatief voor Dierenbehang

Muurstickers zijn goed alternatief voor het behangen van een hele muur met dierenbehang. Zeker als het bestaande behang nog goed is kun je een bijzonder accent aanbrengen door deze te beplakken met muurstickers van dieren. Als de kleur van het behang je niet bevalt, zou je deze trouwens eerst kunnen beschilderen met muurverf.