Fotobehang Aanbiedingen en Tips

Fotobehang geeft uw kamer een eigen look. Het is in zeer veel verschillende soorten te verkrijgen. Zo zijn er palmstranden, wereldkaarten maar ook onderwater afbeeldingen, die de gehele wand beslaan. Bent u op zoek naar inspirerende ideeën en tips voor fotobehang in uw woning? Woonwebsite heeft een selectie gemaakt van opvallend fotobehang dat u vaak online kunt bestellen.

Fotobehang voor de Kinderkamer

In een handomdraai wordt de kinderkamer omgetoverd tot een sfeervol paradijsje met auto's, ijsberen of andere leuke foto's en prints!

  aanbieding

Fotobehang Waterval

Deze prachtige sfeervolle watervallen maken alle ruimtes in huis sfeervol en tropisch. Een echt mooi uitzicht voor aan de muur!

  aanbieding

Fotobehang Babykamer

Met mooi fotobehang tovert u een babykamer om tot een knus plekje. Zo kunt u kiezen uit een mooie print, grappige patroontjes of een ton sur ton motief.

  aanbieding

Fotobehang Tropisch Zandstrand

Wie wil er nou niet op een wit zandstrand zitten? Droom niet langer van die vakantie maar breng het strand in huis! Dat kan gemakkelijk met dit tropische fotobehang!

  aanbieding

Fotobehang Wereldkaart

Bent u een echte wereldreiziger? Dan is het super om uw routes uit te stippelen op uw eigen wereldkaart. Dit fotobehang van een wereldkaart maakt het mogelijk!

  aanbieding

Fotobehang Autumn Forest

Een bos is het mooist in de herft. Dit heet een Autumn Forest. Bent u gek op lange wandelingen door het bos? Dan is dit fotobehang van een prachtig Autumn Forest iets voor u!

  aanbieding

Fotobehang Bergen

Bent u ook zo dol op wintersport en baalt u ook altijd als u het prachtige berglandschap weer achter u moet laten? Met dit fotobehang hoeft u de bergen nooit meer te missen!

  aanbieding

Fotobehang Aarde Maan

Aarde en Maan Fotobehang geeft u een uniek zicht op ons universum en doet uw ogen steeds weer verbazen over ons mooie stukje aarde.

  aanbieding

Fotobehang Rocky Mountains

Een reis naar Amerika wordt overbodig, want met dit fotobehang van het 4800 km lange rotsgebergte de Rocky Mountains heeft u het stukje natuur zowaar in huis.

  aanbieding

Fotobehang Manhattan

Stap uw woonkamer binnen, plof op de bank en kijk uit op het uitzicht van New York en de wijk Manhattan: wolkenkrabbers, de brede avenues, gele taxi's en het financiële centrum Wall Street.

  aanbieding