Keukenstijlen en Keukensoorten

Als je er uit bent wat je allemaal in je keuken wilt hebben, de keukenopstelling hebt bepaald en rekening hebt gehouden hoe je de keuken gaat gebruiken dan is de vaststelling van de gewenste keukenstijl nog een laatste punt waarover een beslissing genomen moet worden. En dat kan nog een aardige klus zijn, gezien het grote aantal verschillende keukenstijlen dat te koop is. Op deze pagina vind je een overzicht van verschillende keukenstijlen. De links op de pagina verwijzen naar uitgebreide informatie, ideeën en voorbeelden van de betreffende keukenstijl.

Amerikaanse Keuken

Robuust eiken vormt de basis van de Amerikaanse Keuken. Het heeft een doorleefde uitstraling en is groots opgezet. Centraal in deze keukenstijl staat de tweedeurs koelkast met ijsblokjesmachine.

  lees verder

Design Keuken

Luxe, comfort en aandacht voor detail is waar een design keuken voor staat. Veelal worden de kleuren wit en zwart gebruikt in deze keukenstijl, maar ook hout wordt gebruikt in design keukens.

  lees verder

Eco Keuken

Duurzaamheid komt ook steeds meer voor in de keuken. De ecologische keukenstijl combineert milieuvriendelijke en duurzame materialen met comfort. Energiezuinige comfort dan wel natuurlijk...

  lees verder

Eiken Keuken

Hout geeft altijd een warme uitstraling. Eikenhouten is daarnaast sterk en daardoor zeer duurzaam. Een eikenhouten keuken gaat lang mee en u kunt er daarom lang van genieten!

  lees verder

Greeploze Keuken

Strak, modern, stijlvol, elegant en automatisch childproof, een greeploze keuken is mooi in elk interieur. Nog leuker: deze keukenstijl kan gemakkelijk gecombineerd worden met andere keukenstijlen.

  lees verder

Industriële Keuken

De industriële keuken kenmerkt zich door de combinatie van beton en/of staal met (oud) hout. Warm en robuust: de industriële keuken is een keuken met karakter èn comfort.

  lees verder

Klassieke Keuken

Een klassieke keuken staat voor eenvoud en bruikbaarheid. Een simpel maar afgewerkt design en het gebruik van hout en graniet kenmerken een klassieke keukenstijl.

  lees verder

Landelijke Keuken

De landelijke keuken is een echte leefkeuken. Het wordt vaak geassocieerd met de gezellige sfeervolle boederijkeukens. Toch hoeft landelijk niet oubollig te betekenen.

  lees verder

Moderne Keuken

'Moderne keuken' is een verzamelbegrip voor de keukens van deze tijd. In uitvoering kunnen ze sterk van elkaar verschillen, maar deze keukens hebben één ding gemeen: ze zijn van alle gemakken voorzien ...

  lees verder

Nostalgische Keuken

Een nostalgische keuken gaat terug in de tijd. Een dergelijke keukenstijl heeft de landelijke sfeer van het platteland of een klassieke Engelse stijl. Maar dan wel met de comfort van nu.

  lees verder

Retro Keuken

De retro keuken combineert de vrolijkheid van de keukens uit de jaren 50 met het gemak van nu. Frisse kleuren, ronde vormen en eyecatchers als grote losstaande koelkasten maken deze keukenstijl helemaal af!

  lees verder

Rustieke Keuken

Het verschil tussen een landelijke en rustieke keuken zijn de antieke elementen in een rustieke keuken. Deze keukenstijl combineert antieke elementen met eiken voor een warme uitstraling.

  lees verder

RVS Keuken

Een RVS keuken wordt veel gezien in de horeca. Een keuken van RVS is echter niet alleen praktisch maar kan uw keuken een moderne en robuuste uitstraling geven ...

  lees verder

Steigerhouten Keuken

Wilt u eens wat anders? Een steigerhouten keuken is een keukenstijl met een doorleefd karakter. Daarnaast kan een keuken van steigerhout vaak op maat gemaakt worden. Ideaal als u een eigen keuken wilt ontwerpen!

  lees verder

Witte Keuken

Een geheel witte keuken is al jarenlang populair. Het is open, ruimtelijk, licht en fris. Te wit voor u? Tegenwoordig kunt u de witte keuken ook combineren met andere keukenstijlen.

  lees verder

Woonkeuken

Sinds een aantal jaren is de woonkeuken veel populairder geworden als keukenstijl. Het combineren van de kook-, eet- en leefruimte zorgt dat u optimaal gebruik maakt van de ruimte in uw huis!

  lees verder

Zwarte Keuken

Een zwarte keukenstijl is gedurft en kan een verrassend modern en stijlvol effect hebben. Let wel op dat u het zwart op de juiste manier toepast om het beste uit uw zwarte keuken te halen!

  lees verder

Meer Informatie