Schoonmaak Tips voor Thuis

Op Allesoverhuisentuin.nl is een grote hoeveelheid advies informatie en tips te vinden over onderhoud, reiniging en schoonmaak in huis. Op deze pagina vind je een overzicht van een flink aantal van deze schoonmaaktips. De links op de pagina verwijzen naar uitgebreide informatie en advies.

Schoonmaken Keuken

Bij het schoonmaken van de keuken komen vele producten kijken. Van vaatdoekjes en emmers tot afwasborstels en schuursponsjes. Woonwebsite selecteerde een aantal producten om uw keuken weer te laten glimmen als nieuw!

  meer informatie

Schoonmaken in de Badkamer en Toilet

De badkamer en toilet schoonmaken wordt veel leuker met mooie schoonmaakproducten! En die zijn er in alle soorten en maten. Woonwebsite selecteerde er een aantal.

  meer informatie

Vlekken in het tapijt en op de vloerbedekking

Heeft u tapijt of vloerbedekking? Dan kent u ongetwijfeld wel een situatie waarbij er een vlek op werd gemaakt. Maar hoe krijgt u die vlek nu uit het tapijt?

  meer informatie

Parket Onderhoud en Schoonmaken

Hoe kunt u parket schoonmaken en goed onderhouden? Woonwebsite geeft tips en aanbiedingen voor het onderhouden en schoonmaken van uw parket.

  meer informatie

Matras Reinigen

Het matras wordt vaak overgeslagen in de schoonmaak, terwijl dit ook een plek is waar we veel tijd doorbrengen. Bekijk meer tips en advies om de matras te reinigen.

  meer informatie

Ramen Lappen

Ramen lappen kunt u laten doen een glazenwasser, maar u kunt veel kosten besparen door het zelf doen. De redactie geeft tips en informatie over hoe u het beste uw ramen kunt lappen.

  meer informatie

Natuursteen Reinigen

Een vloer van natuursteen heeft een authentieke en natuurlijke uitstraling. Om een dergelijke vloer goed tot zijn recht te laten komen, is goede schoonmaak belangrijk.

  meer informatie

Plafond Schoonmaken

Op het plafond komt in de loop der tijd steeds meer vuil te zitten. Denk aan nicotine, roet of zelfs schimmel. Je kunt natuurlijk ervoor kiezen om het plafond opnieuw te schilderen, maar simpelweg schoonmaken is vaak makkelijker! Zeker als je het regelmatig bijhoud...

  meer informatie

Kurkvloer Schoonmaken

De toplaag die standaard aangebracht wordt op kurk, maakt het schoonmaken zeer gemakkelijk. Hoe maakt u een kurkvloer schoon? Woonwebsite legt het u uit!

  meer informatie

Afvalemmers

Uw huis netjes houden doet u door uw afval in de prullenbak te gooien! Bekijk de verschillende soorten afvalemmers en afvalbakken. Elk type heeft een andere werking en daarmee samenhangende voordelen.

  meer informatie

Schoonmaaktips van Oma

Oma's schoonmaaktips komen altijd van pas bij schoonmaakklusjes in huis. Vlekken verwijderen was nooit zo gemakkelijk. Bekijk de verschillende tips van oma!

  meer informatie

  Bron foto kurkvloer: flickr.com - M. Gifford

  Bron foto Schoonmaaktips van oma: flickr.com - Cea.