Badkamermeubels Design


Een design badkamer dankzij een design badkamermeubel!

In een design badkamer zal veel gebruikt worden gemaakt van glans met strakke en moderne vormen. Vooral de combinatie van matte oppervlaktes, zoals matzwarte natuursteentegels, met glanzende objecten is de trend. Deze combinatie straalt rust, maar toch ook luxe en ruimte uit. Een strak vormgegeven, eenvoudige badkamer met een opvallende eyecatcher is de nieuwe design badkamer. En deze eyecatcher? Dat is het design badkamermeubel!

Kenmerken van design badkamermeubels

Een design badkamermeubel kenmerkt zich door industriële vormgeving, strakke lijnen en eenvoudige modellen. Design wordt vaak door interieurarchitecten gebruikt voor het inrichten van ruimten, waarbij strakke vormen de boventoon voeren. Design badkamermeubelen zijn vaak uitgevoerd in hoogglans kleuren of hebben een natuurlijke uitstraling zoals hout.

Voorbeelden van design badkamermeubels

Wilt u een design badkamermeubel als eyecatcher van uw badkamer? Dan heeft u keuze uit vele verschillende design badkamermeubels. Om een goed beeld te krijgen van de verschillende soorten badkamermeubelen en de mogelijkheden, geeft Woonwebsite u graag een paar voorbeelden ter inspiratie ...

Badkamermeubels met verlichting
De badkamermeubels van Primabad hebben een geïntegreerde led-verlichting in de grepen. Apart, modern en strak design! Wilt u iets echt origineels? Laat een design-badkamermeubel naar wens ontwerpen!
Meer informatie en aanbiedingen van Primabad Badkamermeubelen »

Badkamermeubels greeploos
De hoogwaardige design badkamermeubels van Thebalux zijn speciaal voor mensen die van design en luxe houden. Met keuze uit verschillende modieuze wastafelbladen en afwerkingen, heeft vooral de greeploze variant een elegant design.
Meer informatie en aanbiedingen van Thebalux Badkamermeubelen »

Tip: Een LED spiegel is perfect te combineren met een design badkamermeubel.

Aanbiedingen van design badkamermeubelen

Bent u op zoek naar mooie badkamermeubels voor in een design badkamer? Laat u inspireren door de verschillende online aanbieders...

Gerelateerde onderwerpen:
- Badkamermeubelen
- Badkamer Trends
- Dubbele wastafel
- Wastafelkraan
- Design Badkamer

Badkamermeubel | Badmeubel | Design | Inspiratie