Badkamerradio - Aanbiedingen Voorbeelden en InformatieMet een badkamerradio heb je muziek in bad en onder de douche

De badkamer is een ruimte waar je toch zeker twee keer per dag in te vinden bent. ’s Ochtends een snelle douche, tanden poetsen en dan naar je werk of naar school. Tijdens het het douchen kun je dan luisteren naar het nieuws of een lekker muziekje via je waterdichte badkamerradio. Ga je lekker lang een bad nemen en heerlijk relaxen na een drukke dag op het werk, dan kan een heerlijk muziekje uit de badkamerradio de sfeer nog verder verhogen.

Waar moet je op letten bij het kopen van een badkamerradio?

Bij het kopen van een badkamerradio is er een aantal zaken waar je op moet letten. Naast de waterdichtheid van de badkamerradio, zijn geluidskwaliteit en gebruiksgemak punten waar je op moet letten. Er zijn trouwens ook badkamerradio's met losse speakers. Ook hierbij is het van belang dat deze waterdicht zijn. Hierbij is de mogelijkheid om te kiezen voor een badkamerradio met luidsprekers die je kunt inbouwen in de badkamer.

Leuk is dat je een badkamerradio kunt kopen in allerlei grappige en vrolijke uitvoeringen. Een badkamerradio is daarom ook leuk om cadeau te geven. Op deze pagina vind je voorbeelden en aanbiedingen van dit soort badkamerradio's.

TIP: Kies voor een waterdichte badkamerradio en niet voor een spatwaterdichte

Bij het kopen van een badkamerradio is er een aantal zaken waar je op moet letten. Het belangrijkste is om na te gaan of de badkamerradio ook echt waterdicht is. Bij sommige badkamerradio's wordt gezegd dat ze spatwaterdicht zijn. Voor dit type kun je beter niet kiezen. Want als er echt een golf water overheen gaat of als je ze per ongeluk in bad laat vallen, dan is de kans groot dat er water in de radio komt en deze het begeeft. Zelfs het feit dat een spatwaterdichte badkamerradio in de badkamer staat waar het vaak vochtig is, kan al problemen opleveren. Kies dus altijd voor een echt waterdichte badkamerradio. Kies je voor een badkamerradio met losse speaker, controleer dan goed of deze ook echt waterdicht zijn.

Aanbiedingen en Voorbeelden van Badkamerradio's


Badeend Badkamerradio

Merk: Basic XL
Type: BXL-DR10
Prijsklasse: €20 - € 30
Een badkamerradio in de vorm van een badeend! Kan het origineler? De bediening kan beter. Maar toch word je van deze deze badeend radio blij! Een leuk cadeau.

Badkamerradio Inbouwset

Merk: EIS
Type: Kit E (Inbouwset met twee speakers)
Prijsklasse: € 250 - € 300
Dit is een goed voorbeeld van een geavanceerde uitvoering van een badkamerradio met twee luidsprekers die ingebouwd kunnen worden.

Badkamerradio Woodynox

Merk: Woodynox
Type: Badkamerradio
Prijsklasse: €25 - € 50
De douche- en badkamerradio Woodyknox beschikt over zuignappen waarmee je deze gewoon tegen de tegels plakt. Hij past mooi bij andere Woodyknox badkamer accessoires.

Gerelateerde Informatie:
> TV in de Badkamer
> Opblaasbare Badeend

Trefwoorden: Badkamerradio | Aanbiedingen Informatie | Kopen | Voorbeelden
_______________________________________________________________________________________________________________________