Badkamerverwarming

Badkamer en Sanitair

Verwarming in uw badkamer

Een badkamer is niet compleet zonder verwarming. Tegenwoordig kunt u op diverse manieren een badkamer verwarmen. Een radiator van jaren geleden wordt steeds vaker vervangen door een meubel dat zowel functioneert als verwarming als dient ter decoratie. Ook is er steeds meer mogelijk wat betreft de afwerking en het ophangen van een radiator. U kunt bijvoorbeeld de radiator zo plaatsen dat deze vrijwel uit het zicht is.

Designradiator

Designradiatoren zijn leverbaar in drie uitvoeringen:
- Gevoed door warm water.
- Elektrisch.
- Een combinatie van warm water en elektrisch.

Designradiatoren hebben over het algemeen een kleinere capaciteit dan een standaard radiator. Dit komt door hun geringe waterinhoud. Om deze reden wordt een designradiator vaak gecombineerd met elektrische vloerverwarming.

Andere manieren van verwarmen

U kunt ook kiezen voor badkamerverwarming in de vorm van een elektrisch verwarmde plaat. Deze platen zijn verkrijgbaar in rookglas en marmer en bestaan in diverse kleuren.

Ook kunt u gebruik maken van vloerverwarming voor in de badkamer. Vloerverwarming wordt vaak gebruikt als bijverwarming, maar kan ook gebruikt worden als hoofdverwarming in kleine ruimtes. Ideaal voor de badkamer.

Tot slot kan een badkamerkachel de oplossing zijn. Een badkamerkachel is een elektrisch kacheltje dat warme lucht verspreidt. Niet iedere kachel is geschikt voor de badkamer. Het is belangrijk dat de kachel spatwaterciht is. Let ook op waar u de kachel plaatst. Niet alle plaatsen zijn even geschikt...

Aanbiedingen voor Badkamerverwarming

Bent u op zoek naar de beste manier om uw badkamer te verwarmen? Wilt u graag advies of zoekt u een scherp geprijsde radiator? Woonwebsite helpt u graag op weg. Via onderstaande bedrijven vindt u aanbiedingen en kunt u gratis meer informatie of een offerte aanvragen.