Betonnen Wasbak - Informatie Aanbiedingen Prijs en Voorbeelden


De betonnen wasbak! Een nieuwe trend in de badkamer

Een nieuwe trend in de badkamer is een wastafel van beton! Een betonnen wasbak is ten eerste zeer charmant in een design badkameren is ook stevig en duurzaam. De typische lichtgrijze kleur van beton is perfect te combineren met een houten badkamer of hoogglans meubels.


Wat zijn de voordelen van een wasbak of wastafel van beton?

Zonder dat je het misschien doorhebt, wordt een wastafel in de badkamer intensief gebruikt en is duurzaamheid een belangrijke factor. Doordat een betonnen wasbak uit cement en een aantal toevoegingen bestaat die versterkend werken, wordt een verhoogde duurzaamheid bereikt en de kwetsbaarheid verminderd. Dit is een van de voordelen ten opzicht van een traditionele keramische wastafel. Een wasbak of wastafel van beton is hard, slijtvast, duurzaam, hittebestendig en kan goed tegen de wisseling van koud en heet water. Een goede betonnen wasbak is voorzien van een speciale coating. Deze coating versterkt de industriële uitstraling van het beton en biedt bescherming tegen vlekken en aanslag.

Een betonnen wasbak is goed te repareren

Aangezien de wasbak of wastafel intensief gebruikt wordt en er best wel eens wat op valt, is een beschadiging nooit helemaal te voorkomen. Het voordeel van een betonnen wasbak of wastafel is dat je een lichte beschadiging met een reparatieset vrij eenvoudig kunt wegwerken. Als de wasbak toch nog meer tekenen van slijtage vertoont dan is het mogelijk om deze te renoveren met microcement of microbeton. Na een professionele behandeling ziet de wasbak of wastafel er weer als nieuw uit.

Hoe kun je zelf een betonnen wasbak ophangen en aansluiten?

Normaal gesproken gaat het ophangen en monteren van een wasbak van beton niet veel anders dan een gewone wastafel. En ook het aansluiten van de wastafelkraan zal geen probleem zijn. Tenzij je kiest voor een heel bijzondere uitvoering
...wastafel plaatsen - advies en tips >

Gerelateerde pagina's:
> Wastafels - Overzicht Ideeën Advies en Voorbeelden
> Wastafel Ontstoppen - Advies en Tips

Meer Beton:
- Betonnen Aanrechtblad »
- Betonnen Schutting »
- Betonnen Tegel »
- Betonnen Trap »
- Betonnen Vloer »
- Betonnen Wand »
- Betonnen Werkblad »

Badkamer | Betonnen Wasbak | Wastafel | Informatie | Aanbieding