Bubbelbad

Badkamer - Bubbelbaden en Whirlpools

Extra luxe met een bubbelbad

U heeft hard gewerkt en bent toe aan ontspanning. Wat te denken van een eigen bubbelbad? Na de bruisende massage van uw bad voelt u zich weer helemaal fris en ontspannen. Een bubbelbad is een verwarmd bad (meestal rond de 37 graden Celsius) waar bellen in worden gevormd door middel van lucht. Doordat er gebruik wordt gemaakt van waterstralen en luchtbubbels wordt er een ontspannend effect gecreëerd. Het is ook mogelijk om alleen luchtbubbels of waterstralen te kiezen.

Verschillende soorten

Bubbelbaden bestaat tegenwoordig in verschillende maten: zo kunt u bijvoorbeeld denken aan 1-persoons bubbelbaden, maar ook 4-persoons bubbelbaden behoren tot de mogelijkheid. Daarnaast kunnen bubbelbaden zowel binnen als buiten worden gebruikt. Er bestaan echter wel verschillen tussen een binnen- en buitenbubbelbad.

Een binnenbubbelbad moet u meestal - net als een gewone badkuip - na gebruik weer leeg laten lopen. Dat is vaak niet nodig bij een buitenbad: deze wordt meestal om de drie tot zes maanden verschoond.

Verwen uw lichaam

Door de beweging van het water wordt de huid zeer grondig gereinigd. Hierdoor worden uw spieren gemasseerd en wordt uw huid gezonder en mooier.


Foto: Comfortabel Wonen Beeldbank (Duscholux)

Woonwebsite Disclaimer