Dakkapel Prijzen


Prijs van een dakkapel

Droomt u nog altijd van een ruime badkamer op zolder, uw eigen kantoorruimte of een extra (kinder)slaapkamer? Wanneer u de ruimte op uw zolderuimte optimaal wilt benutten, is een dakkapel de ideale oplossing! Echter is het wel een investering in uw huis. De prijs van dakkapellen kunnen ook nog eens sterk van elkaar verschillen. De grootte en de gebruikte materialen zijn allesbepalend voor het verschil in de prijs.

Over het algemeen begint de prijs van een dakkapel vanaf ca. € 4.000,- (incl. BTW) om een dakkapel laten plaatsen. Zo kunt u bijvoorbeeld voor zo'n € 4.500 al een dakkapel van 300x150 cm (buitenmaten) laten plaatsen. De prijs voor dit dakkapel is dan inclusief kunststof kozijnen, twee vaste ramen en een draai-kiepraam. Deze prijzen zijn gevonden via internet en geven een indicatie. Hieraan kunnen verder op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Kosten en Aanbiedingen van een Dakkapel

De prijs van een dakkapel hangt dus sterk af van uw persoonlijke situatie en wensen. Daarom kunt u het beste eerst goed inventariseren wat uw wensen zijn en op basis hiervan een aantal offertes aanvragen die goed inzicht geven in de prijzen van een dakkapel.

Dakkapel Prijzen | Advies | Informatie | Kosten