Houten Shutters


Wat zijn houten shutters?

Houten shutters zijn jaloezieën voor aan de binnenkant van uw woning die bepalen hoeveel zonlicht er in uw kamer valt. In de zomer kunt u de shutters ook gebruiken om uw huis koel te houden. Houten shutters creëren een unieke sfeer doordat ze in vele soorten, maten en houtsoorten te verkrijgen zijn.

Shutters kunnen van verschillende materialen gemaakt worden. Zo zijn er naast houten shutters ook shutters van kunststof en metaal. Met houten shutters creëert u niet alleen een warme sfeer, maar ze hebben ook een natuurlijke uitstraling.

Wat is mogelijk met houten shutters?

Houten shutters zijn in diverse varianten leverbaar; van modern en kleurrijk tot klassiek en authentiek. U kunt zelf bepalen hoe breed de lamellen van de houten shutters moeten zijn en wat voor een bedieningssysteem u wilt. Qua uitstraling kunt u ook alle kanten op. Wilt u gebeitst, gelakt of naturel? Doordat er verschillende houtsoorten gebruikt worden voor houten shutters, heeft u ook nog keuze in nerfstructuur. Gaat u voor mooie vlammen in het hout, of houdt u meer van knoesten?

Tip: Houten shutters zijn functioneel, gemakkelijk in het onderhoud en ook geschikt voor vochtige ruimtes!

Zijn houten shutters toch niets voor u? Bekijk dan ook eens..

Bent u er erachter gekomen dat houten shutters toch niet helemaal voor u is, of bij uw interieur past? Geen probleem, want shutters zijn er in allerlei soorten! De redactie van Woonwebsite verzamelde enkele pagina's voor alternatieven...

- Aluminium Shutters »
- Kunststof Shutters »
- Palm Shutters »
- Jan des Bouvries Shutters »

Aanbiedingen Raamdecoratie

Op zoek naar (houten) shutters en zonwering? Laat u inspireren door de mogelijkheden van de verschillende online aanbieders...

Houten Shutters | Aanbiedingen | Advies | Ideeën | Informatie | Offerte | Prijs