Raamdecoratie Draairaam Kiepraam Informatie AanbiedingenRaamdecoratie Draairaam Kiepraam Informatie Aanbiedingen

Een draai/kiepraam kan om twee assen draaien. Het draait ten eerste verticaal als een normaal draairaam waardoor het raam opgezet kan worden. Ten tweede kan de vleugel van het raam ook horizontaal kiepen als een valraam. Dit laatste wordt gebruikt als ventilatiestand. Handig zo’n flexibel raam, maar niet als er een rolgordijn voor hangt. Dit belemmerd namelijk de functie van een draai/kiepraam: gemakkelijk kiepen en openen. De oplossing is echter simpel: rolgordijnen voor draai/kiepramen!

Hoe werkt Raamdecoratie voor draairaam of kiepraam?

Raamdecoratie voor draai/kiepramen worden niet boven het raam geplaatst maar direct op het kozijn of het raam zelf. Dit is mogelijk door een eenvoudige manier van montage: zonder boren of schroeven! De draai/kiepramen worden geplaatst met speciale montage clips. Naast vouwgordijnen, rolgordijnen en cassettes zijn ook plisségordijnen gemakkelijk te plaatsen door ze te voorzien van spankoorden.

Raamdecoratie Draairaam Kiepraam Prijs Aanbiedingen

Ben je op zoek naar raamdecoratie voor je draai/kiepraam? Ze zijn in vele soorten, maten en kleuren te koop! Vraag bij een aantal partijen meer informatie of een offerte aan... Dit geeft je wellicht net dat beetje extra inspiratie!

Raamdecoratie op Maat Bestellen

Je kunt een uitgebreid assortiment raamdecoratie vinden bij Leenbakker.. Raamdecoratie voor allerlei verschillende soorten deuren en ramen, inclusief het draairaam en kiepraam. Voordeel is dat je de raamdecoratie online kunt bestellen voor een aantrekkelijke prijs-
...meer informatie en aanbiedingen >

Gerelateerde Informatie

- Rolgordijnen Soorten Informatie Overzicht »
- Rolgordijnen Dakraam Informatie Aanbiedingen »Zoekwoorden: Raamdecoratie Draairaam Kiepraam | Aanbiedingen | Advies | Informatie | Prijs
___________________________________________________________________________________________________________